No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, August 17, 2009
SYUKRAN




Bangun pagi ini dengan rasa yg sungguh gembira...sebab sudah fully 100% sihat!!!
Apapun, bersyukur sebab sakit (dan agak sengsara) demam selama 2 minggu sebab itu mengajar aku tentang nikmat KESIHATAN...

Ok.Stop.Mukadimah untuk hari ini...

Tada!!! Comel kan?



Sebenarnya sudah lama berniat utk post gambar ini tapi niat ditangguhkan kerana kurang sihat. Thak you banyak kepada Vujie yg menghadiahkan mendaalah ini sempena besday yang lalu..hehe...see..ada coin bank..bekas apple dan basikal kiut..lepas ni takdalah duit syiling duduk merempat sekitar bilik..haha (bajet kaya byk duit syiling la konon) kerana telah menanam niat utk menabung selepas mendapat hadiah tersebut..lala

Dan...apakah pula ini???




Ni semua adalah kenangan daripada pelajar semasa di sekolah praktikum yg baru berakhir minggu lepas...ada 6 hadiah kesemuanya tapi apa yg sempat di snap sahaja yg disiarkan..hehe...thank you very much...susah2 sahaja anak murid belikan hadiah..padahal telah dipesan agar bagi kad sahaja sebab most daripada mereka ni anak petani..hidup agak susah...jadi sgt terharu bila diberi hadiah..siap bungkus cantik2 lagi..

Oh ya...one more thing..marilah kita panjatkan kesyukuran kepadaNya (amboi ala ustazah la pula) sebab akhirnya semalam hujan lebat (yg selama ini ditunggu-tunggu).FYI di sini mmg panas gila dan berjerebu..waktu malamnya pun panas..tak ada angin..kadangkala takut juga sebab musim dan cuaca sekarang serba berubah..patutnya bulan Ogos kan musim tengkujuh..tapi ni jadi kemarau pula dan siap berjerebu..mmg sangat menakutkan...

Apapun cuaca baik hari ini.Terima Kasih Tuhan...(^o^)

Labels:


Posted @ [12:33 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011