No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, August 6, 2009
JADI GADIS AYU


Selama penularan selsema babi hati ak mula rasa ragu hendak outing pun rasa takot.... hehe..mungkin kurang pembacaan dan pengetahuan tentang penyakit tersebut menyebabkan kita agak tension,stress dan panik..so berkeputusan untuk cuba 'mengurungkan' diri dan meminimumkan aktiviti di luar demi menjaga kesihatan..ceh

Praktikum tinggal seminggu lagi..first of all tahniah ak ucapkan kepada rakan2 yg kena rentas..syabas beti..dalam minggu2 terakhir ni baru lah ak rasa ak boleh blend in dengan pelajar-pelajar ak..ak doa selepas ni semoga mereka akan terus berjaya dan cemerlang (aisyeh..ayat motivasi untuk hari ini)

Memandangkan minggu depan minggu terakhir praktikum..diharapkan anda dapat memberikan cadangan yang paling best sebagai hadiah kepada sekolah dan guru pembimbing kami...kerana ak betul2 tak ada idea now..jangan suruh ak bagi hadiah cipan siap pakai reben untuk sekolah sebagai projek ternakan daging cipan..no no tak boleh..haha..idea kena logik a..nanti ak sekeh kepala baru tau.

Last but not least..ni adalah passport cover terbaru yg telah dibeli beberapa minggu lalu...tada!!!(poyo ar dah cakap baru nak buat bunyi soundtrack intro apa benda ntah)..boleh didapati di bubbles.com.Harga sangat berpatutan,cuma RM4.90 sahaja.




Passport cover lama kepada baru..mula2 hitam..lepas tu tukar ceria sikit warna merah then now ada my melody yg cute!!mcm note book pula bila first time tgk..passport cover yg cute utk org yg cute..(ceh perasan..)

Labels:


Posted @ [5:27 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011