No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, August 14, 2009
HELLO AGAIN!


Sudah lama rasanya takda mengupdate blog...mmg readers menyampah2 dan rasa hendak lari dan tak mahu jenguk sini lagi dah..hehe...bukan malas dan tak ada wireless (alasan biasa la tu) tapi telah diserang demam yg dah mau masuk 2 minggu...(redha jalah)..ubat untuk kali pertama tu semua sudah habis dimakan then pegi hospital last monday dan sekarang ubat last monday tu pun semua sudah habis..tapi dun wurry..telah disahkan bukan H1N1.

Praktikum telah berjaya ditamatkan dengan jayanya.TQ kepada semua cikgu dan anak-anak murid yg bagi gift,surat dan tangisan (chewah..takda sangka ada anak murid nangis2 juga masa ak blah).Kami juga telah berjaya menyiapkan 2 mural oke.. (diulangi: bukan satu tapi 2!!!)..lepas ni kalau ada projek mural-memural di maktab..ak yakin boleh buat dengan hanya menutup sebelah mata..haha (badget terer)..yalah dah buat 2 mural..mmg rasa sudah cukup latihan jiwa dan raga.Ingatkan hendak kenakan si Boi dan Meris yg akan ke sekolah tersebut utk menyambung hasil kerja kami tapi...takpalah..kerana ketereran kami..kerja berjaya disiapkan..maybe korang bakal diminta mengecat tembok sekolah di hadapan yg tidak sempat kami siapkan..hehe (amaran: Meris,tidak payah susah2 pakai make up ke sekolah kerana akan dikhuathiri cair..haha)

Last-last week tempohari, telah singgah ke Centre Point KK dan di sana telah discover banyak laptop design baru.Now, HP,Dell dan Acer masing2 keluarkan laptop in various colours including pink!I heart with this Inspiron 1545 Dell laptop in Flamingo pink!





Surfing2 hanya jumpa picture yg colour black..but cuba bayangkan laptop tersebut sweet flamingo pink in colour...on sale now di centre point,KK.Very jatuh cintalah.The best part is the whole thing (laptop) is in metallic pink..harga juga sangat affordable..maybe akan lupakan impian bersama sony viao pink and go for this instead!!hehe

Labels:


Posted @ [12:55 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011