No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, August 25, 2009
BESTNYA JADI SENIOR



Semenjak cuti hari Jumaat yg lepas, krisis air selama 3 hari telah melanda...3 hari i tell u sampai tangki di bawah asrama kosong dah tak ada isinya lagi..sob..sob..sangat sedih oke..hendak mandi sepuasnya pun rasa terbatas..tapi syukurlah takda air berbanding kalau tak ada elektrik..itu lagi sadis kan?

Me likely2 la junior baru sekarang sebab tengok ak sebagai senior terus tolak ansur."kak mandi sinilah.Paip ni ja ada air" Fuiyooo....barulah tahun ni ak merasa sangat heavenly menjadi seorang senior..haha..sampai adik tu sanggup tak jadi cuci baju kasi laluan ak mandi..Tq dik..kamu semua mmg baik..hehe...

Oh ya..haritu kan ada seorang budak freshie junior ckp "kakak2 blok sini semua ok.. tapi kakak blok sebelah tu ok ka?Mcm garang ja..takut mau tegur..."

Ha...see..hehe...kepada adik2 junior (pika,oi lan,K,Pija,intan dan yg seangkatan dengannya yg maybe membaca blog ini)di blok sebelah...drg takut la nak tegur kamu..aisyeh..muka2 otai a korang..but ak jawablah "eh drg akak senior blok sebelah tu ok ja...kamu try la tegur drg dulu..ok tu..baik2 semua" (baik hatinya org yg berkata demikian..ehem)..then drg kata "yakah?ok la nanti kami try" (kemudian perbualan diteruskan tapi takkan la ak nak quote semua dekat sini kan?isk!)

Beralih kepada cerita kedua..(chewah mcm karangan nak ada kesinambungan la pulak!)..pernah dengar 'soft toys vending machine'?(ntah la apa nama menatang tu tapi ak panggil begitu la bapak punya panjang nama dia..)atau tu mesin 'tangkap patung?'..Have no idea?sila tgk gambar rujukan di bawah (belakang orang tu)..




Fokus kepada mesin nya ya...sesungguhnya ak tak kenal makhluk 2 orang dalam gambar ni..err..sekadar hiasan.Haha (credits to : au2a.blogspot.com).Eh..apa point ak cerita semua neh?ha..point nya adalah..jeng jeng jeng jeng jeng (berapa banyak jeng la..isk!)




Yuhu!!!Ak dapat 2 ekor menatang Hello Kitty ni hanya dengan main mesin tangkap patung ok..yg sebelah kiri dapat dgn 2 percubaan dan yg sebelah kanan dengan sekali percubaan sahaja..terer tak ak?lala...Pasti peminat Hello Kitty menangis air mata darah tgk ak dapat patung kiut ni kan?kan?kan? (bajet poyo seperti biasa..hehe)
Apapun sejak kejayaan tempoh hari ak dah jadi ketagih main menda ni...tapi ak hanya akan main kalau ada patung yg ak berkenan..bukan for the sake asal dapat ja..nanti petang nak keluar main lagi..RM 1 only sekali main..ada juga aktiviti ak sementara tunggu berbuka puasa..hehe (see bukan nak berzikir apa ak neh..main menda ni pula..isk..isk..isk)

Labels: ,


Posted @ [12:28 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011