No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, July 26, 2009
HORRAYY!


Aiseh...kenapa tiba2 Horrayy ni? Buang tabiat ka apa ntah dapat jackpot ka apa hepi bangat neh??

Dah ada wireless..Haha...lebih hepi...di hari Ahad (Biasa Sundays mmg tak ada oke).Ini memang di luar jangkaan dan jangkauan akal (peh ayat maut)...rugi selama 7 jam..sebab apa? Terbangun jam 5.20 (sebab lupa off alarm utk hari biasa ke sekolah..sob sob..takpa,at least sempat solat subuh)..then takda tido balik..buat aktiviti riadah menjemur kain,mendi,breakfast,kemas bilik dan buat RPH.

Nampak PC masih off.Tersadai dari jam 6 pagi.Dalam hati cakap "takda wireless pon so tak perlu on"..then jam 9 terkulai tido..baru sekejap lelap mata bunyi bising wiring (ask vujie about this..haha)..selepas beberapa percubaan dgn susah payahnya berjaya tido untill jam 1.Biar PC lagi sampai jam 1 lebih..bila on ada pula wireless...arghhh..kalau tahu awal2 lagi on..takda la boring bangat lalu melakukan aktiviti utk budak2 skema..lala (i'm NOT skema oke..berani nak kena penumbuk boleh lebel itu kepada diriku sekarang..aisyeh,badget garang)

Minggu lepas banyak perkara lucu jadi tapi takda sempat share dengan anda semua..adoi pening juga budak2 ni kadang2..sampaikan ada satu ketika ko kena tahan ketawa supaya takda terkantoi dgn budak2 ko ni sebenarnya gila2 jugak...imej oke..jaga imej..

Ni la perkara yang melucukan ak tu..ak suruh dorang tulis pesanan atas kertas..adalah ni budak paling hyper dalam kelas ak boleh2 tulis pesanan begini :





Tidak jelas? tau dia tulis apa ?

"Saya ingin menjemput kamu ke perkahwinan saya.Saya harap kamu boleh datang bersama keluarga kamu.Sekian terima kasih"

Amboi3 anak murid ak ni..dah menggatal nak kawen la pulak..kalah2 cikgu dia..jangan risau,nanti ada masa budak ini akan disekeh dan di slam dunk juga apa2 yg patut oleh gurunya ..hahaha

Cerita lucu lain kita simpan dulu oke..jeng jeng (bajet horror..poyo ar syima neh)

Labels:


Posted @ [2:01 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011