No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, July 4, 2009
GIFT FROM THE HEART PART 2




Hari ni ak tolong cat koperasi Kampus.Tu la 'gift from the heart' dari aku..elele..riaknya..(tu pun nak cakap..bajet rajin la konon)..ak malas mengecat ni sebab gerenti baju seluar,tudung,selipar,kaki,tangan aku semua akan dikotori cat..last time ak buang ja tudung ak yg kena cat (masa cat masjid)..weih malas ak nak main sental2 kalau dia taknak tanggal tuh..ala tudung murah ja pon..

Mlm tadi ak tak dapat tidur..teringat cerita susie pekerja kafe 'tangan kuku panjang melambai dari tandas'..weih dah la rumet ak takda..dah jam 2 pagi ak terbangun teringat lak..kalau la dia lambai2 ak gerenti seram woo...jadi mlm tadi ak bukak ja lampu..risau betol ak kalau ada 'something' tido kat katil rumet ak kalau ak tutup lampu..gerun ak tiba2..tu sebabnya ak dah allergic cerita hantu..tau kawasan kampus yg agak 'keras' ni tak berani ak nak tonton benda tu semua lagi..

Kembali kepada tajuk Entry..haha (guna tajuk sama hilang idea punya pasal)telah mendapat gift berupa sejadah dan tasbih dari en Sanim sempena kepulangan parents nya dari umrah..sejadah tu warna golden (ntah napa kat sini nampak coklat)..yg kalau kena cahaya akan nampak sparkly2 sampai silau nak tunaikan solat..haha..





Then sempena hari raya neh telah membelikan rantai kawaii for my sis and my cousin berupa necklace high heels dan bear..sangat cantik (tapi sori di sini kualiti gambar agak hampeh)..sesuai utk teenagers..dan utk ibu dan lainnya akan fikir hadiah mereka kemudian..





Ok..hendak zzzz...ngantuk bangat diganggu oleh imaginasi wild pasal ghosts tak tentu pasal mlm tadi (jgn jadi mcm saya..hehe)adios!

Labels:


Posted @ [1:10 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011