No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, July 16, 2009
ANAK ANGKAT


Hari ini seperti biasa praktikum di sekolah...telah diberi tugasan melukis mural (dah la tak pandai melukis..mural ntah jadi lukisan agung ka hapa ntah nanti..haha)..lepas tu melukis bendera siap kena suruh kasi warna..mengecat semula tembok sekolah dan logo lencana serta mengecat/melukis semula l*ogo dekat rostrum (ni kalau korang tak tau apa sila rujuk kamus sendiri)

Ak mula rasa mcm buruh binaan..sob (-_-)*..tak apalah..inilah pengorbanan atau kata org tanda kenangan untuk sekolah tersebut...hehehe

"Terima kasih cikgu yang budiman"...eh eh eh ...sejak bila ak menjadi budiman ini..haha..mula2 dengar mmg lucu..tapi lama kelamaan sudah biasa...instead of "budiman" nanti ak nak tukar perkataan tu kepada terima kasih kepada cikgu yg comel,kiut,baik hati,jujur..ah..pendek kata masukkan semua sekali 16 nilai murni dalam ucapan terima kasih tersebut sebaik sahaja habis kelas...hahaha

Nenek kebayan...Anda takut nenek kebayan?Amboi3....ni kenapa tak pasal2 ckp pasal nenek kebayan?tu cerita lain kali..shhh...(alah..badget readers thrill la nak tau tu..perasan!)..ini sudah lari dari tema..

Ok..kembali kepada tajuk asal..saya telah menjadi mummy sebab telah mengambil anak angkat (mesti org tanya "oh why?why? u are soooo YOUNG but dah ambil anak angkat..aw..aw..sekali lagi perasan!tlg jangan saman saya..saya takda duit-ceh!badget ayat artis!).Ni cerita pasal anak angkat di sekolah la..budak2 darjah 6 to make sure drg dapat keputusan cemerlang...not yg still baby2 ko kena tukar lampin,kasi makan bangun pagi mlm2 buta kasi susu tu..no no no..not that..(you Shima!stop speaking London...readers dah bengang...haha)

Jadi esk saya nak bincang dengan anak angkat saya nak suruh panggil mummy,mothre,amma atau ibu..lala..jangan jeles...nak suruh dia panggil mummy la baru vouge sikit...(cet..padahal kena panggil cikgu pun)

Oooo...nak tau siapa anak angkat saya?

Charlene anjis...adik kepada angie anjis...my collage mate..ni pasti seronok! (udang sebalik batu neh..)





P/s : Ni lukisan budak darjah satu..sangat comel..tu la saya sayang dorang..hehe

Labels:


Posted @ [1:55 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011