No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, July 29, 2009
ALLAHYARHAMAH YASMIN AHMAD AND I




AL-Fatihah untuk allahyarhamah Yasmin Ahmad.May her soul rest in peace dan ditempatkan bersama orang-orang yang beriman.Amin.

Pada tahun 2007, my gang (chewah badget mafia) telah fly ke Terengganu sebagai wakil pesta pantun antara Institut2 Perguruan Malaysia.Semasa hendak pulang semula ke Kota Kinabalu,we all terserempak arwah Yasmin with her kids di Airpot.Credits to Rosli tauke Budu sebab cam beliau.Kalau ak mmg takda perasanlah (means takkan cam bukan perasan diri cantik ke hapa..isk..bad taught la u)Yup.She's a very beautiful lady and her kids lagilah buat ko melt.Dia pun very friendly dan tak jual mahal untuk bergambar bersama peminat.

Antara perbualan yang ak ingat dengan dia ialah, "Where are you from?Oooo..Sabah..ya..saya pernah pergi Sabah.Tempatnya sangat cantik.Actually,now I'm travelling around Malaysia..nak Tengok2..cari lokasi yang cantik dan sesuai untuk buat filem..."

Pastu ak pun tanya lagi ; "Tak mau datang Sabah lagi ke?"

Dia jawab ; "Eh,of course saya nak datang.Belum habis round Sabah..for sure saya akan datang sana lagi..hehe"




Allahyarham with the gang.Peringatan ; Ni gambar masa tahun 2007 oke..i agak chubby..tapi sekarang err..agak mantap...haha (ni barulah perasan tak sedar diri..lala)..sangat sweet and simple..Arwah hanya pakai baju kurung cotton bunga kecik ja




See..kalau i masuk Raja Lawak..boleh menang kot..baru usya sikit lawak dah berjaya buat Yasmin Ahmad tertawa...jeles tak? (adalah yang kena lempang lepas neh)




Masa ni beliau tengah offer jadi heroin sepet 2....i jual mahal kata i berlakon filem gred A sahaja..yang ala2 setaraf pelakon seperti Tom Cruise dan Angelina Jolie...heh (Oit..tak baik menipu..oke..oke..itu tipu belaka..kang tak semena-mena takot dipanah petir...dipanah anak panah arjuna bagus gak..eh...apa yg ak konpius neh?)

Lastly..hargailah orang tersayang sementara masih ada..lumrah manusia..bila dah hilang baru tercari2 dan hendak menghargai..betol tidak? (mutiara naga hari ini..eh..silap..mutiara kata hari ini)..Konpius ar..kenapa mesti sebut MUTIARA kata?Kenapa bukan SUASA kata,KRISTAL kata or CANDY kata ka apa2 lah..kenapa mesti MUTIARA?

Labels:


Posted @ [3:45 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011