No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, June 8, 2009
Shizuka's own room


Shizuka has her own room now..and of course she also had her own pinky bed...however she still have to share it with sophie..i'm very happy both of them have their own space and can sleep peacefully during the holidays..hehe





The bed is very cute is it?Kiranya nanti hendak tempah satu almari utk buat house shizuka and sophie sebab now mereka dah ada bedroom set,kitchen set,butiqe set, two bathroom set and now tengah cari set meja makan dan ruang tamu..ada jumpa haritu tapi takda puas hatilah sebab rasanya mcm nak yg cantik lagi...nanti lah sambung hunting di kk pula...

Ni nak cerita sikit..haritu kan..en sanim and I pergilah so-called kedai helo kitty di Wisma merdeka..boleh2 dia halau me masa tgk2 barang hello kitty tu kata 'kami mau tutup sudah'...masa tu kedai tu belum pun closed tapi mungkin dia tgk masa dah cukup then tak sabar2 nak balik..padahal masa tu mmg nak beli someting dari sana..then saya jawablah 'saya tgk sekejap saja'..then rasa takda mud terus keluar..rasanya tak mau lagilah pergi kedai tu or beli something dari sana..hati dah merajuk..(-_-)*sebak..tak patut tau halau customer camtu..at least tutup jalah kedai but layan saya sorang2 dalam tu tak kasi yg lain masuk lagi..agak rude la kan?

Ok la.sekarang sebenarnya curi2 masa nak update...kejap lagi nak ambil mak di MARDI..my mom sekarang belajar buat mi mentah tu di sana sekarang..for free..untuk bisnes sikit2 la..tadi pagi mak masak mi yg dibuat sendiri tersebut..not bad dan mmg sedap..hehe..nanti bolehlah buat bisnes sikit2..:-}

Labels: , ,


Posted @ [10:15 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011