No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, June 21, 2009
A PLEASENT SUPRISE!


Hello semua!
Sori sebab holiday neh blog terikut sama bercuti (see..ada perkataan 'ter' yg membawa maksud tidak sengaja...poyo la syima dengan helah bela diri dia..haha)..

Hari ini baru sampai ke hostel..lalu menerkam pc sejurus tahu ada wireless..sudah lama bangat tidak update..mesti pengunjung (ala..fans ak la tu..-perasan!) menyumpah seranah kerana tidak ada apa2 yg baru..atas rasa bersalah itulah pulang lalu menerkam pc..taip2 guna keyboard pun rasa janggal (ini menandakan sudah lama tidak menaip dan melihat pc gamaknya sepanjang cuti ini....hua3)weih...ni cuti sudah tamat akan kerap update..Promise..eh..InsyaAllah (amboi..polite nya si penulis blogger hari ini).Sedih tahu meninggalkan famili,makanan lazat masakan ibu dan bilik yg super kawaii dihias oleh ibu..

Yep..that is my plesant suprise..mak dengan murah hati (betol ka simpulan bahasa neh?)telah menghias bilik sebelum cuti haritu..mula2 rasa nak cat dinding bilik pink semula..tapi bila mak dah naik kan curtain apple pink,buat cadar pink dan gantung butterfly pink rasa bilik bertukar pinkish pula..mmg best gila..rasa tak mahu tinggalkan bilik..lantak la kebuluran busuk ka hapa mmg takda mau tinggalkan bilik (amboi..ini sudah penipuan yg melampau..)jom2 share my room makeover..




See..comelkan langsir apple tu?then my sis and i add a touch of kawaiiness dengan melekatkan strawberries right on top langsir tu pada dinding.nampak yummy kan?




Then,mak saya beli pink butterflies pins dan letak pada langsir...ditambah dengan gantungan flowers di tingkap tu..betol2 rasa mcm dlm garden!



Ni pula bedsheet pink yg mak buat utk bed My sis and i




Workstation My sis..kena letak pulip tu tinggi2 nanti kazen kecik gatal tangan mau usik..lala




Depan bilik ada beeds warna oren..matching dengan bed set semua..

So,bilik anda bagaimana rupanya?:-p

Labels: ,


Posted @ [11:44 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011