No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, June 26, 2009
PERCUTIAN ITU..




Beberapa hari ni kerja ak takda lain..asyik menjenguk ke blog org lain..amboi3..setiap blog yg ak lawat ada ja cerita tentang percutian,apa yg dorang buat time cuti,perjalanan balik dan mesti ada cerita pasal orang kahwin..hehe..mmg ak tak nafikan cuti2 ni ramai org kawen sampai sehari ada 2 jemputan kahwen.Ni kalau dekat tak apa, satu jauh di santubong satu lagi di bandar kuching..rush2 pi org kawen mmg memenatkan tapi yg paling bersemangat ialah mak dengan nenek ak...siap boleh pau daun sirih junjung utk kasi ak mkn (cet..lama lagi la ak nak kawen..hehe)

Ni byk org cerita pasal pengalaman bercuti ak pun jeles lalu ingin menceritakan percutian ak jugak..(walaupun di kampung sendiri)haha...sayangnya camera telah dipinjam oleh adik maka ak takda bukti kukuh utk menjeleskan org lain dgn gambar yg cun2 'heaven on earth' i tell u (bajet ayat nak kasi org dengki).Dalam kesibukan sempatlah pergi telaga tujuh menikmati pesona laut,ak makan secara banyak - mi kolok,mi jawa, Hartz Chiken,Pizza (ni mmg wajib; tgk la betapa 'curvy' badan ak sekarang..aw aw..curvy k bukan gemuk)..

Lepas tu mcm biasa kerja secara part-time di sekolah tadika...anak murid i comel2 gila i tell u..gemuk2..byk anak kacukan so bayangkan ak peluk,siap leh cubit2 kiss2 dorang (jeles bukan?haha)sayangnya tiada pic utk membuktikan kecomelan tahap gaban tersebut..takpa2...then balik kerja pula siap jual aiskrem dan keropok segala dari rumah (mcm koperasi la pulak!)dan membantu mak ak katering (kecik2 jer)

Cuma satu ak nak khabar yg burger di Swak ni mmg murah.Standard beef/chiken burger Rm1 ja jadi kalau mcm burger di Sabah ni siap harga RM2.50,2.80 mmg org takkan pandang silap2 ko kena repot dekat Kementerian pengguna...err..pointnya di sini ak mmg byk makan burger..jadi badan pun gebu mcm burger kecuali curvy sikit..haha (ingat jangan lupa masukkan perkataan 'curvy' tersebut-Perasan la penulis ini)

Ok sudah..mengada pula ak taip banyak di sini..lastly ak admire la kembar black and white ni...sangat adorable..ckp pasal black n white...Micheal Jacson passed away today (yesterday kot) sebab sakit jantung..dia baru 50 tahun..semoga he Rest in Peace





Khas utk PIKA yg COMEL,ANGGUN lagi SEKSI tahap Cipan (bajet ayat nak cover supaya pika tak marah..haha):

Kehadapan pika yg comel....betol kak ada beli byk coklat utk pika..belum bukak lagi brand new,sedap2 dan coklat mahal semua tapi telah tertinggal dlm peti sejuk di rumah..nak sampai airpot baru teringat..sudahlah jarak rumah ke airpot 7 tahun cahaya jauhnya jadi tidak sempat berpatah balik...nanti adik kak balik sana kak pesan dia bwk coklat tu ke sini oke...i love u tau (semoga pika sejuk hati dgn ayat ini..lala)

Labels: ,


Posted @ [8:30 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011