No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, June 23, 2009
ONE MORE TIPICAL DAY




Semalam pelajar baru selamat mendaftar di IPGM kampus Keningau tapi sangat tidak best kerana mereka terpaksa tinggal di luar memandangkan pengambilan tahun ini sangat banyak dan asrama tidak mencukupi..baru seminggu di keningau terpaksa mencari rumah sewa pula dan most of them dari Swak.Kesian kan?

Second day of campus life.Mmg sangat bosan i tell u.Hanya dalam bilik surfing sampai takda tau nak surfing menda apa lagi dah..last2 buat download lagu2 Lady Gaga yg walaupun rupanya pelik tapi lagu dia bes woo...

Last sunday,En sanim telah mengajak ke Secret Recipie.Sebenarnya telah lama memasang angan2 utk makan di tempat tersebut tapi niat selalu saja dikaburi setelah melihat godaan makanan dari piza hut dan burger king yg menyebabkan hasrat itu terus tertangguh..however,last sunday tekad utk makan di tempat tersebut dan mmg berbaloi dan sgt sedap.En sanim order black paper chiken dan ak pula order..er..lupa eh nama dia..tapi chiken yg ada filled melted cheese dalam dia..then kami mkn kek choc indulgence...mmg sedap tidak terkata..tapi harga chantek jugak laa..hehe

Tak lama lagi hari raya...dan for sure puasa akan menyusul.Malas nak bangun pagi2 la..hehe.Tu ja kelemahan ak.Tapi takpa2..bukan lama pun..sebulan ja puasa..this year belum decide tema warna baju famili..tapi ak,my sis dan mak awal2 dah order gelang dan rantai kristal..nak lain drp yg lain pulak tahun neh..besa pakai barang kemas emas ja..so this year pakai kristal..mak pun ada order pearl..mmg chantek...order buat dari KK ja..



Labels:


Posted @ [5:23 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011