No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, June 8, 2009
CHOC-O-HOLIC


Kali ini balik ke rumah rasa sangat heavenly kerana di peti sejuk ada banyak coklat..mmg best la..hehe..rupa2 nya my aunt dengan baik hatinya telah memberi coklat yg aneh dan beraneka jenis tersebut..gerenti buat korang meleleh air liur..(woit..lap air liur ko tu sekarang!!hahaha)Nak tau apa coklatnya??jom kita terjah (mcm Melodi la pulak..isk!)

Ha..coklat yg pertama neh ialah coklat stoberi..bagi aku,inilah coklat yg paling sedap di dunia!!(peh..padahal belum rasa coklat seluruh dunia pon!!)di luarnya ialah creamy white chocolate manakala di dalamnya ialah sebijik stoberi segar dipetik dari ladang..(chewah..mcm tau2 ja bunyi ala2 promoter)..mmg sedap gila woo lebih sedap dari farerro roche (betol ka sebutan ak tuh?)..mmg ngetop i tell u sampai jilat dinding padahal rupa buruk nak mampos bulat2 mcm kueh makmor ja..haha..takpa2..yg penting rasa nya sedap!



Korang percaya tak kalau ak kata ada choc perisa lada?yup..mmg ada tau..takda percaya?cuba tgk gambar di bawah neh...(percayalah..ak takda super-impose gambar tersebut okek!)

Tada!!!!ni bagus ni bagi budak2 melawan cakap mak..tak payah susah2 ganyang ma cili api or lada..cukup beli choc ni dari kedai pastu biar dia bukak mulut besar2 then sumbat ja ma choc pedas neh..haha...recomended utk ibu2 yg anaknya kuat melawan!!



See..jangan tertipu dengan packingnya yg menarik...padahal coklat lada..ni ak tak berani cuba lagi tapi my mom ckp sedap..rasa mcm hot2 je dia ckp..nak cuba?try la kalau berani..lala



ak baru ddiscover hari neh bahawasanya peti sejuk di rumah kami tu 'free of CFC'..(tu yg ak baca kat stiker di peti ais itu oke)..then ak dapat tahu my bro selalu ulang alik pergi pusat recycle (di kuching ni mmg byk pusat recycle) utk recycle tin dan semua benda2 yg boleh di recycle la...it really freaks me out..sejak bila my family jadi enviromental friendly neh?(-_-)*sigh...but anyway...hepi la juga sebab ada kesedaran..hehe..anda bila lagi?? \(^O^)/ jom recycle!!

Labels: ,


Posted @ [6:14 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011