No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, May 12, 2009
KATALOG


Hari ini blog syima akan menjadi katalog.com utk sementara.Sebabnya?Ingin kongsi makanan2 best yg merupakan sebahagian nikmat hidup..haha

Dalam hati anda : Poyo la ko syima,makanan bes pun nak Share
Dalam hati aku: Weih, nak rasa tak makanan bes?Ni ko bagi awek gernti cair hati dia makan makanan sedap...(Cheh)

(Lalu bicara dari hati ke hati pun berlaku...hahaha)

Katalog.Com



Minuman Jus kundur.Takda kira apa jenama.Mmg sedap.Rasa Heavenly la i ckp lu.(Amboi..macamlah ko pernah pergi Heaven pulak ye syima?).Also Known as Winter cucumber (utk yg tercari2 di luar negeri..lala)



Golden Bear.Filled with Chocolate.Crunchy.Khas utk mereka yg kempunan memiliki barang kemas atau dah kepingin nak pakai rantai / gelang emas.Ok what?Maybe bukan golden braclet/necklace, tapi golden bear pun jadilah kan??Ada coklat lagi...haha..sedap sampai jilat dinding i tell u (plz senonoh sikit syima..anak siapalah neh??)



Mushroom Soup Campbell's.Ada keropok crunchy2 Yummy2 dalam dia.Rasa makan sup dan Honey Stars dalam satu masa (2 in 1).Bagus utk emergency jika sup di kafe tidak sedap.Hanya perlu dibancuh.Kalau nak buat pahala lebih, apa salahnya dibancuh dlm bekas besar sup di kafe itu agar org lain dpt menikmatinya bersama.Betul tidak??

Oh ya..it's up to u to hunt for it..baru ada thrill..haha(jahatnya syima buat org terliur lepas tu takda mau kasitau beli di mana)

Hek eleh, 3 items pon nak panggil katalog ka?Cet.....

Labels:


Posted @ [8:55 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011