No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, May 15, 2009
Busy like a Bee Bzzzzz......!




Mulai minggu depan dan minggu satu lagi...I'll have my final exam for this sem.Ingatkah mcm mana korang menghadapi exam dulu2?Tensen kan?Tapi exam ini membawa beberapa erti yg sgt menggembirakan sebab lepas exam ak dan bebudak lain akan cuti 3 minggu woo... (takda sabar2 balik kampung)sampai tiket ak pun dah beli tahun lepas..Haha (ketawa tu tandanya ak menipu).Kemudian ia juga bermakna berakhirlah semester ini,tinggal semester last start bulan depan (memamg takda kesabaran mau abis)dan ia juga bermakna takdalah ak mengadap subjek yg agak sukar2 belaka sem ini.

MQA takda pon datang.Aku rasa tertipu.Hehe.tapi takpa..duit dah selamat melayang buat fail..terlajak perahu takda boleh undur (apa ko ingat dia ada gear reverse??)

Ak rindu bangat dgn femili.Mak ak byk pesan balik ja cepat.Kalaulah hidup ini DVD Player..lama dah ak tekan butang 'Fast Foward' tuh..Oh,ya..dia juga pesan ak beli 2kg belacan papar.Org Swak buat belacan takda sedap kaw2 mcm belacan papar punyalah katanya. (Terpaksalah ak ngaku takda mandi di airport agar belacan boleh pass kastam)

Mangsa keadaan??Tentulah doll2 ak sebab terpaksa masukkan mereka semula ke dalam kotak.Kalau tidak, ak asyik leka ja takda nak study.



"Wahai Shizuka doll ku,fahamilah ini hanya sementara.Agar tuanmu dapat pointer power tahap gaban..nanti ko degil ak jual ko balik..nak?hahhaha"

Selamat stadi semua.Ak doa korang pass with Flying colours,flying fox,flying pan dan apa2 je lah..

Labels:


Posted @ [1:50 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011