No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, May 19, 2009
BLYTHE CASE



Blogging la sekejap..stadi mmg agak tensen sedikit..hehe..(ala..sekejap ja pon!)

Masa ni ak tengah ketawa sorang2..eh setakat senyum sorang2 ja sebab ada kak KPLI crazy2 maniac tiru2 suara kucing jantan..pastu yg bes ada kawan dia join buat bunyi juga dari bilik lain..hahaha..lawak la korang..buat suara kucing jantan ala2 nak bergaduh..dengan serius dan sungguh2 pulak tu..(nasib baik ak tak join sekaki)

Ak boleh katakan agaknya musim sejuk sekarang di kampus..sejuk gila i tell u.Cuma kabusnya tak ada..kalau tidak,boleh snappy2 gambar tunjuk berlagak ma kawan2 di Labuan (yg panas Nauzubillah itu..hehe) konon ak dah pegi Korea jugak..(jeles2 sebab drg dah byk fly ke Korea bajet tambang murah Air Korea)..takpa2..ada rezeki ak pula menyusul..

Ntah apa tidak relevannya ak stadi satu jam pastu surfing boleh2 3-4 jam..ni kalau ak stadi dah byk yg ak khatam..takpa2..takda mood mana boleh paksa2 kan?Surf2 tadi terjumpalah menatang ini..





I WANT THIS THINGY!mmg cute bangat case Blythe ni (but it works for pullip too right?)Lupa la source dari mana tapi mmg serious cute..

Ok..sambung stadi.babai

Labels: ,


Posted @ [3:34 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011