No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, April 5, 2009
TRIMAS,TAHNIAH


Aik?Internet di hujung minggu?Ini sudah magic.Wireless tidak pernah di on pada hujung minggu...apa sudah buang tabiat?

First of all...ak nak ucapkan tahniah kepada My Uncle,Uncle Zul n bininya sebab dapat bebi laki semalam.Bebi tu cukup sifat dengan rambut afro, siap bermisai lentik dan berjanggut (oke..itu dongeng belaka..haha)..comel tu..Beratnya nak dekat 4kg.mak oi..bapak besarnya....Uncle zul,anda telah menjadi bapak.Jadi tinggalkan semua tu PS2,PSP,Roller Blade,Steet Hockey and err..suka pau duit org mintak belanja..ahahaaa...kantoi...dah jadi bapak ni rajin2 kan lah hulur duit dengan orang pulak..lala

U know what is kedondong?Sorilah ak mmg tak tau apa kebendanya kedondong ni dalam bahasa kebangsaan ,bahasa Inggeris dan bahasa arabnya.Apatah lagi nama saintifiknya.Silalah rujuk kamus atau google sendiri k.Kalo ko ada kamus besta lagi bagus..enter k.e.d.o.n.d.o.n.g dan carilah jawapannya!Mudah kan?Ok.Ak mula merepek.Point ak di sini..Oi Lan telah memberikan ak buah kedondong yg amat byk dan sedap sampai menjilat dinding segala dari rumahnya.TQ oi lan..lenkali tlg la bawak buah stoberi atau durian ka ya!(ehem).Buah dadu la paling kurang...buah lain tak payah..bahaya!(kwang3..suci hati,suci perkataan,suci perbuatan okeh?)Hahaha-ak nak ketawa jugak

Kepada yg besday bulan 4 neh ak nak tujukan lagu 'selamat ulangtahun sayang' dari Imran Ajmain utk korang.Hua3.Siriyes..first time ak dengar lagu nak terguling tergelak ak dalam bas...jiwang karat giler..kalo lagu ni la drg dendang masa besday ak nanti instead lagu 'hepi besday' original tuh..nescaya korang merasa makan kasut saiz 5 Jimmy Choo ak tuh...nak kena?ak geli geli geli...ya..aw..aw..(gecek hip hop two phat jap)

Last but not least...mesti ak kasi korang can cuci mata kan?Cuci mata sahaja oke..cuci lain tak boleh!(diulangi..suci hati,suci perkataan,suci perbuatan..lala).Tata!

Labels: ,


Posted @ [1:19 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011