No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, April 11, 2009
Teka Teki


Banyak2 Lubang, lubang apa yang sejuk?

Sekali dgr macam tak senonoh ja kan teka teki di atas kan?Aisy..ko yang duduk mengadap skrin tu jangan nak fikir yang tak senonoh dulu..otak kuning betol la..isk.. Korang nak tau ka apa jawapannya?

Jawapan: LUBANGUNpagi la beb, tarik selimut semula pastu tido..sebab sejuk..hahahaha...
punyalah ak ketawa sampai tercabut gigi palsu ak neh kerana kelucuannya (ok..ak belum tua sangat pon utk gigi palsu)....ak tanya soalan ni kepada en sanim..punyalah dia bengang dgr jawapan dia..tak logik langsung katanya..buat penat dia fikir..hahaha...tu la teka teki jawapan sure takda yg logik punya...

Classmate ak banyak yang balik kampung..mentang2 dah dapat pampasan buku sikit pegi KK la tu konon membeli buku..siap korang balik nanti ak cek satu2..jangan ko tunjuk buku lima atau buku lali ko tu dah la...nak kena silambam telapak tangan lima ak neh?haha..rumet ak pulak bakal ambik lesen kereta tahun ni..ya baguslah tu...lepas ni dia mungkin proceed untuk ambik lesen Bas sebab nak ganti pakcik Bas Express Tung Ma yg dah uzur n tunggu masa nak errr...tutt itu...Isk apa yg ko fikir bukan2 neh?Ak maksudkan tunggu masa nak berehat ngan anak bini dia dan bergurau senda bertepuk tampar ma cucu cucu dia...isk..cubalah positif sikit (ayat cover)

Aku?Bila ak nak ambik lesen kereta...jap jap ak fikir..napa ak tak ambik lesen kereta ya?Oh ya,,baru ak ingat..ak bukan ada kereta..so tiadalah nak rush ambik lesen kereta..yalah...dah ak high taste sangat nak Evo 7,Lencer,Skyline,Lemborgini Gallardo dan yang paling kurang pun GTO, bila masanya ak nak ada keta..kancil,rusa,kenari,cipan,lipan,kongkang,tenggiling,dugong semua i tak main oke..(amboi sombongnya ko shima)haha..angan2 mesti tinggi beb..bukan apa, ak kan bakal cikgu,kereta spot yg laju ni penting supaya sampai on time ke sekolah...takpun ada emergency budak sekolah berak berdarah ka..dapat ak hantar secepat mungkin ke hosp...tak payah tunggu ambulan...ada logik tidak permintaan ak ini?(Konon..haha)

Anyways...tgh surfing tadi ak jumpa gambar neh...anak2 YB Sami Vellu...cantik kan?Eh eh..jaga mata tu sikit..jangan tgk lama n tgk yg tak patut ok..cucuk bijik mata nanti jadikan ko Kassim Selamat Jr baru tau..

Labels:


Posted @ [8:00 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011