No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, April 10, 2009
SHINBEI?


Helo semuaa!!Rindu!

Amboi sebarangan ko ni shima ckp rindu2 a sama readers suma..apa mau kena pelangkung?Apa ko sudah buang tabiat?Nanti ada orang jeles abes muka ko yg not so hot tapi ada sikittttt kiut tu (perasan!) habis disimbah asid.Haha...sadis nya imaginasi ak..lala..rindu saja oke..jangan mengada nak lebih2.

Sori ak sudah lama tidak update.Mcm org hilang jet ski di tengah lautan rasanya,terapung dan tergapai-gapai tanpa arah tujuan dan tidak tau mau balik ke pantai..uwuwuwu..jangan salahkan ak.ak bukan malas..salahkan wireless yang hampeh ini.Betapa ak berharap wireless ini ialah seorang insan supaya senang ak tenyeh2 kepala dia sebab selow tahap cipan.

By the way..happy Good Friday ak ucapkan utk korang2 yang sambut gud friday lah.Yg tidak menyambutnya pula jangan nak mengada.Nak ucapan jugak?Ok..hepi GOOD night,GOOD very Good dan GOOD boy!(Macam haiwan peliharaan la pulak)hua3...padan muka ko..sapa suruh mengada nak ak wish jugak?lala...amboi laser bangat mulut ak sekarang..tolong tukarkan ak dengan mulut yang baru..(request:ak nak mulut Angelina Jolie Plz..nak..nak!)

GAMBATE!!!Aik..apasal ko merapu x tentu pasal neh secara mendadak?hehe..ak sebenarnya memberikan semangat untuk diri sendiri berdiet..badan ak naik 1 kilo k..diulangi..1 kilo!Siapa yang mengada tambah 0 dibelakangnya dan menjadi angka 10 nescaya akan merasa makan periuk nasik elektrik untuk kesekian kalinya.I mean it!(dengan nada garang nak mampos).Sangat susah menahan diri dari makan nasik..tapi..tapi..melanggar pantang dengan makan shinbei (rice cracker yg diberi salmi n the gang).So,cuba fikir natijahnya...ak puasa nasik tapi makan rice cracker..sama ja kan?Baik tak payah diet..hehe..tapi kan..tapi kan..(adoi gediknya!!)shinbei tu sangat sedap...makan rasa nak makan dengan plastik dia sekali..sedap gile i tell u..mengalahkan kek secret resipi,big apple,KFC dan teh tarik mamak..jum beramai2 bagi ak shinbei..nescaya murah rezeki korang..lala

Apapun...gembira dapat blogging semula...



Tq Salmi n the gang...enjoyed ur science competition last time...;-p...it was fun!

Labels:


Posted @ [5:48 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011