No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, April 27, 2009
PREVIEW : TOO FAST TOO FURIOUS 4


Sudah lama mengidam menonton Too Fast too Furious 4.Hati macam tercabut2 keluar dan keinginan menonton sudah tidak dapat ditahan-tahan lagi...haha..geli tidak dengan ayat ak?Mmg betul wei..Sanggup buat apa sahaja demi movie idaman (padahal sebelum ini tak sebok nak tgk muvie pun)

Tada!!Poster yg kalao ak dapat compom bawak sama tido menggantikan bantal busuk (syoh2 bantal busuk boleh buang sekarang..haha)



Pesanan ak sebelum menonton cerita ni adalah lebih baik anda menonton too fast too furious 1,2, dan 3. Sebabnya?susah nanti nak paham jalan cerita because you don't know who is who. Mind you filem ni takdalah macam ko persembah teater yang ada perkenalkan watak ; 'dalam filem ini saya akan melakonkan watak..bla3'..no..takda..jangan mimpi.Lepas tu mmg dia takda explain why satu event tu berlaku sebab dia ada kaitan dgn muvie yg lepas..see?pentingkan utk tgk squel dia dulu?

Pendapat aku : Adalah lebih molek (aw...molek la pulak...)jika filem ini diletakkan sebagai too fast too furious 3 dan tokyo drift tu no 4.Baru nampak flow dia.Lagipun para pelakon tokyo drift tu sahaja muka2 baru yg lain semua muka2 lama (maksud ak pelakon yg lama lah..bukannya muka dia dah rusted berhabuk reject ka hapa..isk)My rating?4 la daripada 5 bintang. Prefer tokyo drift lagi. Kekurangan filem ini..hm..harus disesuaikan dengan tajuk la.Tidak banyak adengan lumba dan ko main betting tu mcm tokyo drift..so kurang 'kick' la...cuma filem kali ni lebih banyak bermain dengan emosi dan adengan suspens.



Ni adengan ak paling suka.Part mula2 lagi dia dah letak adengan stunt rasa sesak nafas ko tgk (hek eleh..mcm ak pula yg berlakon..anda tidak cukup seksi shima..lala).
Anyway filem ni berbaloi ditonton oleh peminat kereta..modified2 haram dan err..korang yg furious (garang)ahahaha...yg minat rancangan masak2,make up, gossips,duduk diam kerana filem ini takda part seumpama itu.Sekian

p/s: Lepas ni kepingin pula tgk Transformers 2:The salvation apa ntah.Movie tersebut menjadi idaman seterusnya..hehe...(harap ada squel Too fast too furious seterusnya)

Labels:


Posted @ [10:07 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011