No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, April 11, 2009


"New Model.Original Parts"...

Wah..wah..ak suka motto baru ceta too fast n furious 4 ni.Cuba lihat perkataan new dan original tu...mmg mcm ironik tapi mantap beb!hehe..ak ingin sangat tgk muvie ni sebab dah tgk yg sebelum2 nya..mmg tidak mengecewakan!Next time buat cerita too fast n furious 5 jangan lupa jemput Edward Cullen Twilight berlakon ya!

Tadi ak tgk One In A Million di bilik TV asrama...er..guys..sila sediakan plastik sebelum ak ckp..u might vomit...ak..err...ak...ak rasa ak dah jadi peminat Tomok la...ok ok sila sekeh ak sekarang.Hatiku geli tapi mindaku kata teruskan..bukankah 'ikut hati itu mati kan?', jadi apa kata kita ikut minda...haha..isk ko neh..simpan segala telur busuk,pinggan mangkuk,mangkuk tandas,ikan masin,belacan,budu,tempoyak yang ko nak baling kat ak neh dulu...nak kena chop slam?jap..jap..jap..dgr ak ckp..tomok mmg telah bertukar jadi moron not so hot kepada something yang extreamly HOT sampai boleh melecur tangan kalo ko pegang muka dia kat skrin TV sekalipun..haha..Mlm ni pertama kali ak tgk dia.Dia bawak lagu ak Cinta padamu OS Shiela Majid(ya ya ak chenta padamu juga tomok!!!)Adalah yg kena booo lepas ni...mmg ngetop persembahan dia..takda lagi sengau2..Sumalah ak suka..lala..jom sama2 ikot ak suka Tomok!

Ayo,mlm ni ak tak dapat tido pula...nak kata mandi basah jugak,nak kata makan kenyang jugak, jadi tidonya ja tak lena..apa kes ni??Err..adakah kerana persembahan tomok tadi?Aw..aw...ya ya ak tau...korang dah geli..ya..ak keluar sekarang!(hehe)

jap..jap..sebelum korang naik angin lagi (bukan buang angin oke) silalah tgk gamba di bwh ni...nescaya korang akan ada ilusion bulatan tu bergerak kan?kan? APA?tak bergerak pon?Hm..kalo camtu byk2 la korang baca surah Yasin..nak dekat da kot..hehe.. (ak gurau ja bah)


Posted @ [1:03 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011