No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, April 21, 2009
LOST BUT FOUND FINALLY


Salam sayang semua!!!!

Amboi3....apa ke hal nya ak begitu polite sekali untuk mengucapkan selawat & salam neh?haha...pstt..korang ada rindu aku kah?It's so not me kan untuk tidak mengupdate blog? APA?Rindu?..aw..aw...padan muka ko...selalu ak update ko tiada baca pun kan?kan? Baru ko tau hidup ko tidak berseri dan non magical lagi tanpa senuthan ak...(aik?apa pula ko main sentuh2 ni shima?tak senonoh langsung ko sukati sentuh anak orang ya!!!nak kena chop slam ni!!)

Apapun terima kasih kepada en Yazid sebab membaik pulih wireless ni semula.sebab tu la ak takda update blog..Laptop pun dah kong.Berapa lama ah ak tak update?tapi seriyes ak rasa mcm dah tujuh tahun padahal baru tujuh hari..hahaha..ok ak tipu.Ak pun pandai kira hari Ok..

Sepanjang ak tidak blogging...ak sibuk dengan DIY foods ak..ala...makanan pura2 palsu yg dijahit sendiri tu.Hasilnya tidaklah begitu comel (secomel tuannya...ahaks..perasan la penulis blog ini..tak malu langsung dia!)tapi ak puas hatilah sebab berjaya jahit menda neh...semua ada..beskot,sushi dan sandwich...lepas ni nak buat murtabak, pau,mee goreng,laksa,steak dan bla..bla..bla (ertinya ak dah syok sendiri melalut seorang diri..jangan pedulikan ak)

Labels:


Posted @ [12:48 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011