No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, April 23, 2009
KENAPA ??


Gigi sakit siot...What the @#$%^&*(+_)!
MQA lagi..what the @#$!$%^&*&&^!!!! (ko transelet sendiri oke?)

Tidak cukup dengan itu..hari ni ak betul2 rasa @#$%^&*!.Kalau sekiranya ak seorang (atau seekor kah?) mutant..sudah tentu ak sudah bertukar menjadi Incredible Hulk..takpun Godzilla..nak seksi sikit..err..maybe catwoman..kemudian ak mengamuk seluruh pelusuk asrama ini.

Tapi itu tidak berlaku.Ak masih di sini..kiut seperti biasa (anak sapalah yg perasan neh?! Sila lenyek dia sekarang!!!haha)

Begini..beberapa hari kampus mengalami krisis air (eh..eh..ko jangan mengada nak tambah krisis rumahtangga pulak..ni takda kaitan dgn org ketiga..bad mouth betol ko ye?)jadi dengan susah payah nya ak ke tangki mencuci pakaian yg banyak.Hasilnya?Kotor semula!!!sebab masa ak jemur kat bawah ada brother secara tidak berhemah potong rumput lalu menyebabkan baju ak bertanah semua...ok ak ulangi..SEMUA!!mmg ak bengang la..terpaksa cuci semua balik..dah semua kotor..jadi..

CADANGAN MENGATASI : Ak cadang lenkali pihak kampus kena ambik org potong rumput yg lebih reasonable.Maybe kelayakan sekurang-kurangnya PH.d utk bekerja sebagai pemotong rumput dengan gaji yang lumayan.Terima kasih

p/s mentang2 buat kajian semua penulisan nak ala2 proposal la?Poyo la anda shima!!haha



My cousin masa percutian ke Korea.Ak tak tau pun dia ada topi comel tu..tak kira!!balik ni ak mesti nak curik topi dia..haha..BTW miss to slam dunk u Ilyana:-(

Labels:


Posted @ [9:55 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011