No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, April 22, 2009
KALAU TAK TAHU..DIAM..SHH


Semalam kan..ak telah ke hospital..eh..eh apa kes ke hospital ni mau kasitau jugak? Isk ko dgr la dlu..ada smtin interesting berlaku..tu lah ak nak cerita di sini...mentang2 ak polite semenjank dua menjak ni ko nak unpolite pulak yeee??nanti tunggu kuasa bulan ak kembali ak bagi tumbukan bima sakti ak..baru padan muka ko..haha

Ok.Kembali ke cerita asal..terlebih dahulu..jeng..jeng..silalah open minded anda seluas Open University Malaysia,Open air dan Open Sasemee (utk buka gua..haha) sebab ak nak cerita ni ada lucah sikit..hm lucah ka?amboi2 yg ko tersengih2 tu suka ya bila ak ckp lucah?ko mmg kaki lucah la..eee..syoh2..main jauh2..tak malu betol la ko neh..kucing pun malu2 kucing dari kau tahu!

Actually takdalah lucah sangat pon...ni la ak nak cerita kaitannya dgn hospital sebab semalam ak pi sana dptkan rawatan sebab demam...terus ak teringat la kata Jaq (ya..ya ak tau Jaquline victor ma Tiara Jaquline tu dua2 kawan ak tapi ni Jaq lain ok..)yg mengatakan 'better now than sorry'..ala dia menyarankan kita pi buat Pap Smear la..oit..ko segala kaum adam jangan mengada nak jumpa doktor pompuan kata nak buat pap smear...silap2 dia buat construction apa2 menda tah dimodified dekat badan ko baru ko tau..ni utk perempuan sahaja ok..nak kesan kenser rahim,breast cancer n whatsoever cancer err..tolak kenser prostat la.

Doktor yg cek ak tu pompuan so ak takdalah malu hendak bertanya.'Hmm..wahai doktor yang baik hati lagi budiman, bolehkah kiranya hamba nak buat appointment pap smear?'(sambil mata berkelip2 ayu)..Doktor pompuan ala hindustan rani Mukrejee tu pun tidak semena-mena tanpa angin dan ribut topan terkejot beruk. (Eh..eh..ak takda ckp dia beruk pun k..ko yg fikir begitu..)Mcm muka suspen pun ada..lalu dia ckp..adakah tuan puteri chantik jelita mengalahkan angelina Jolie ni dah kawen? AKU: Belum wahai doktor yg baik hati sebab nampak kekiutan ak ini... Err..dah pernah buat 'tu' ke? AKU: tu?apa 'tu'?adakah 'two'?atau 'too' atau..owh..tutt tu yer?Takda la..Lepas tu lama doktor tu terdiam n buat muka ala2 profesor klon pulak kali ni (curious gile i tell u..)sebelum apa2 ak ckp simple ja..'bukan apa wahai doktor yg baik hati dan baik ususnya..family hamba ada history cancer..takut jer"(sebab my grandpa died because of cancer)..pastu baru dia nampak lega..'oo..dun wury..awk masih muda,jelita,ayu lagi mengancam err..plus seksi..tak ada pernah buat 'tutt' tu pun..jadi takkan kena la..guaranteed 30 days! (apa lak jaminan sebulan neh?apa kes?)'AKU:tapi doktor..kan family hamba ada pernah kena cancer.bukankah cancer itu bawaan genetik?"Takpa.Dun wurry la geng..rilek la brother..lu tarak apa2 punyalah.Wa caya sama lu.Bule bah kalau ko"(ok..ayat mancho tersebut ak tambah sendiri..haha)

Pastu doktor tu explain la..kalau org masih virgin (dara) pihak hosp tak leh buat sebab ujian pap smear tu dia akan cucuk err..ur thingy pastu bukak n tgk rahim ko kat dalam.So,adalah dikira mencabul kalo pihak hosp buat pada org yg virgin sebab dara kan tak koyak lagi..camtulah dia xplain..masa tu baru ak faham...sebab sebelum ni yg ak tau pap smear tu dia cek2 breast ko je..tgk2.tak sangka prosesnya lebih rumit dari itu..mmg la ak pandai cek sendiri tp tidak yakin ja..nak juga doktor cek.Hehe..

End cerita agak lucah tapi educated utk hari ini.
TUNGGU!
err..apa?Gambar?ya..ya..ni hadiah utk korang..gambar bangunan pelik..tapi sory..ak lupa la letaknya di mana..lala



Bangunan Piano di china (Institusi Muzik)



Bangunan Library di Amerika Syarikat ..daerah mana ak lupa..hehe



Bangunan pelik belakang rumah ak..(ketara menipu sebab ak dah lupa tempatnya di mana..lala)

Labels:


Posted @ [12:32 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011