No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, March 30, 2009
Tag


10 hobi atau fakta pasal aku :-

1. Suka susun barang secara linear (semua kena lurus)...jangan harap kat bilik ak nak susun senget2...semua kena lurus..kalo mak ak decorate perabot ada senget2 ak akan luruskan semula..ala mcm monk tu..(ok...ak mula rasa ak ni pelik)

2. Tanpa ak sedar suma baju dlm almari ak semua colour coordinated-means pink sama pink, biru sama biru dan semua tu ikut kaler dalam almari (Nerd kah ak?haha)..menakutkan

3. Ak obses buat power point..suka bangat..ada ximen buat power point mmg ak bergaduh,berebut sampai bergusti,bertumbuk n ber sumo ma ahli kumpulan ak..sampai tarik2 baju dan rambut semua

4. Oleh sebab suka buat power point, ak habiskan banyak masa surfing cari wallpaper yg cantek utk power point tu..kalo satu website sampai ada 46 page..ak sanggup abiskan n tengok semua 46 page tuh semalaman sebab kalo tak abes tgk mmg tak senang ati n tak bole tido ak..err...normal ka ak ni??

5.Ak rasa agak rimas kalo tak pasang kipas..rasa lemas..mcm ikan jatuh terjelapuk dari luar akuarium tanpa air (Cuma bezanya ak ikan duyung seksi la..aw..aw...)..korang tidak rasa begitu ka?

6.Ak hanya akan ada satu kasut jalan fav dan kasut kuliah.Dua2 kasut ni ak akan pakai sampai worn out..selagi ak boleh pakai dan takda rosak ak akan pakai..Banyak camna pun kasut mmg satu ja yg akan ak pakai..beli yg baru pun takda guna..ak akan pakai yg lama tu juga selagi elok

7.Ak tak boleh buat 2 kerja dalam satu masa..kalo ak tgh menaip..ada org bercakap dengan ak, maka ak akan stop..sebab kalo ak teruskan taip ak takkan dgr apa dia ckp (hear but not listen)...samalah mcm stadi..sebab tu awal2 ak akan tido,dah semua tido baru ak stadi sebab masa tu semua org tido jadi tiada yg akan bercakap dengan ak..ak tak bole stadi kalo org ajak ak sembang walaupun intipati sembang tu perbincangan pasal subjek.

8.Mudah obses dan boring dengan sesuatu.Misalnya kalau masa tu ak dapat game baru, dan ak rasa seronok, ak akan main sampai abes selagi terdaya dan ada peluang.Tak senang hati ak kalau tak main sampai habis.Dah habis..mmg ak mcm nak termuntah pula tgk lepas tu..Tapi ni tidak apply dengan org k..ak tak pernah boring dengan korang2 teman begaduh bertumbuk ak..haha

9.Fobia dengan anjing..ak tak kesah anjing tu kecik ka,kiut ka,adorable, magical n apa2 ntah mmg ak takut sampai rasa nak monapos (pulak?)..anjing tu 100km di hadapan pun ak bergetar seluruh badan apatah lagi ni yg di depan mata...dia menyalak pun buat ak mcm nak pengsan (hebat kan kuasa anjing neh?)

10. Ak paling tidak suka org yg ambil barang ak tak kisah la atas meja atau di mana2 yg mmg hak ak tanpa kebenaran ak.Kalo sebelum tu dia ada mintak izin..ok...ni kalo tetiba hilang dah berhari2 ak cari baru dia nak ckp mmg ak hangin...lepas tu ak tak suka org tgk2 belek2 barang ak secara curi2...mcm ak letak box atas meja pastu masa ak takda dia tgk kandungan box tu.Jangan tak tau, ak tau kalo ada org usik menda ak walaupun ak tak nampak sebab ak tau Exactly kedudukan menda2 ak semua ...(ok..ak dah bunyi mcm psyco)

Last but not least,tq Pika atas tag anda..berkurun kak tunggu blog tu diupdate. sekali berpukal pula entry baru..hehe..Arigatou

Ak nak Tag Sapa hah?

1.Oi Lan
2.Musa
3.Mastet
4.Epi
5.Ayin
6.Intan
7.Yati Jr

Ala,senang ja tag neh..nescaya korang berpahala kalau menjawabnya..lala

Labels:


Posted @ [7:59 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011