No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, March 19, 2009
Seteguh Karang


Bila sebut pasal ladang sawit, teringat pula novel 'seteguh karang' yg kita belajar masa komsas dulu2.Bezanya kali ini kami bukan buat praktikum ke ladang sawit mcm watak dalam novel tu tapi kami ke sini buat kajian...utk paper Manusia dan alam sekitar..Mmg penat woo...pegi sana ja nak sejam...masuk ke dalam nak 20 min...pastu duduk tgk2,raih info maunya 3 jam...hehe..bila terkenangkan pekerja ladang sawit ak syukur k...camnalah dorang tak boring buat keja yg sama..hari2...bagus jadi cikgu..buat keja yang sama juga hari2...tapi karenah pelajar tu yg mencuit hati..hehe..kelapa sawit?boring..boring...

Helo semua!(Baru nak ckp Helo)...sori lama tidak update...seminggu lebih demam sampai idong berdarah2 (tak sangka pula begitu high fever)dicampur diadun lagi dengan selsema,batuk,ni lagi ampos..mmg sedaplah..tapi ni semua dugaan..redha..redha..ni tidak kebah lagi jadi biarkan...rehat ja cukup2 oke..

Satu lagi,ak x tahu jika masalah yg sama dihadapi oleh anda2 di luar sana sebab most of the time blog neh kena block!ada virus la apa..but i'm lucky SOMETIMES dapat view.Tu pun sekejap..tak paham..tak paham...Boring oke (ni mesti angkara IP nyer wireless)...ok..silalah bawak bersabar

Sudah..cukup2 la kompelen....ni antara gambar yg di snap masa pergi ladang..enjoy!













Bagi gambar sikit2 ja lah ok..apapun banyak info kami dapat hari tu..TQ to Mr Jason..

Labels:


Posted @ [6:41 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011