No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, March 21, 2009
Pagi YG Cerah


Salam semua...

Entry pagi ini dipublish dengan niat untuk memberikan info..err..tapi ak takda apa2 nak di inpomkan...mm..korang baca akhbar sendirik la oke...yg ak tau beberapa hari lepas ada lagi org dibaham buaya di salah sebuah sungai di sarawak (mati i tell u) dan ikan jerung tidak akan menyerang org yg berswimming suit hitam (yakah?nanti korang test sendirik la di aquaria)

Semalam ak dengan selamat membuang heater yg meletop.Terima kasih heater.Anda mmg berjasa.Terima kasih pakcik maintenence baiki soket.Anda mmg hensem.Terima kasih mak sebab everyday tepon.Anda mmg kiut-tgk anaknya la (pulak!?).Haha..eh pasal apa terima kasih arigatou semua ni?Ahh...jum layan lagu 'TERIMA KASIH cinta' la cenggitu.Peh!

Ni la gambar kenangan heater ku.Babai..semoga ada insan yang baik hati men recycle kan anda semula..



Sudah.Tak bes la entry ko ni shima.Mesti nanti ada org mengutuk penggunaan bahasa ko salah,tak informative n ntah apa2 tah..ops..biarkan ak oke..yg penting kita sama2 bahagia..lala..Ingat tak ak cerita pasal malang?Hm.ada kawan merangkap junior ak lagi malang.Kesian dia.Dompet Hanpon semua kena curi.Kesian ak tgk.Kalau dalam keadaan begini mesti korang akan ckp 'sabar..sabar..'kan dengan dia?Kalau ak x bolehlah.Entah kenapa mmg dari dulu.Kalo org eksiden ka,jatuh longkang ka,patah leher ka (mcm pengarah dulu2 haha)ak takkan dapat kata 'sabar' sebab dalam keadaan begitu ak terfikir..ak boleh sabarkah?TAPI!Tapi..tapi..tapi..tetapi..akan tetapi..menatapi (Eh, apa ak merepek neh?) ak akan gantikan perkataan sabar dengan 'ala kesiannya'..atau 'mesti ada hikmah tu'..betol kan?ak rasa tu lebih afdal-bagi akulah..takkanlah pula ak nak ckp 'wa caya sama lu' atau 'bulih ba kalo kau' pulak kan?Pergh..silap2 mmg ko yg disumbat dalam lubang tandas yang dah berbulan tak kena flush..hahaha..padan muka!

Semalam ak burak di bilik Oi lan sampai pecah perut.Byk cerita kami story (Tapi kami bukan mengumpat ok..tak ada masa ak nak menambah dosa..kwang2)Oi Lan bagi keychain dari Melaka.Yippie!(obses seorang collector keychain).Dia ada banyak komik dan novel sekarang ooo..jeles ak..betullah tu..kita kan ada elaun buku..jadi beli bukulah (novel dan komik termasuk ok)..ni barulah perbelanjaan yang berhemah..haha.Sudah.Ak melalut lagi.TQ Oi Lan.



Seminggu cuti kali ni ak x balik.Surfing3 ja kerja.Korang semua pegi mana hah?Zuhal?Neptune?Black Hole?!!!?Sana tak ada connection ka?Takda setelit ka?Takda Blackberry ka?tarak update pon..paling byk pun 1..peh..Mentang2 la bercuti..nanti baik bulan 5 jangan harap ak update (Hangin nampak?)Haha..ak gurau ja(ye ker?).Ak cuma rindu tulisan kamoo di Blog.Apapun ak tak sabar tunggu bulan 5.Ada kejutan.Apa tu?Isk..tunggu ja lah..Syoh2..dah Maghirb..balik2!(Pulak?)

Labels:


Posted @ [8:25 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011