No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, March 30, 2009
Masa Bumi


'Kami warga IPKS sama-sama menutup lampu untuk masa hadapan yang lebih cerah!!!!"

Wah!ak suka betul sologan ni..balik2 ak repeat dalam kepala hotak ak.Sungguh genius sologan ni..rasa nak jadikan moto hidup ak la pulak..haha...Entry kali ni sengaja ak letak 'masa Bumi' sebab mana2 blog ak pegi semua tulis pasal earth hour.Nescaya lepas ni kalo ak dengar lagi pasal earth hour, ak akan termuntah (uwek!!)..korang semua mmg pencinta wanita (err..telayan lagu Irwansyah la pulak), maksud ak..pencinta alam..ha barulah betol

Malam tu mak ak pun sebok call tanya adakah ak participate Earth Hour.Ak ckp ya lah..dah tutup lampu pun masa tu..Bagusnya perubahan mak ak neh..jadi pencinta alam la pulak...sebelum ni buat notis pasal kebersihan (sila rujuk entry ak yg tahun apakah ak tak ingat)..ni pasal earth hour pulak..Balik bulan 5 ni (InsyaAllah) nescaya ak akan diserang angin ahmar kalo nampak tong-tong recycle kat rumah ak yg berwarna warni itu...mesti mak ak dah terpengaruh ngan national geographic, animal planet apa2 ntah neh..jangan mak ak terpengaruh fesyen barat american next top model ka, Mr.Bean ka, Dance with the stars ka,maximum expose ka sudahlah..sangat tak sesuai oke!

Bebudak jr semua sedang buat kajian pendek..kami pun sedang buat kajian lapangan...dui..nak sawan ak buat power point dia sebab bila ko start buat..eh..bila ak start buat baru sedar banyak lagi kekurangannya...tadi En Yap pun dah tegur2 penambahbaikan..oke..ak kena buat detail lagi.Tapi lantaklah ak presen apa yg ada dulu nanti2 kemudian ja fikir apa kebendanya nak tambah...biodata penemubual, hobi pekerja di masa lapang, berapa ramai yg suka kumpul kiut items dan sebagainya..lala..sudah..sawan ak dah balik lagi (palis2!)

Ok ak dah ngantuk gila neh...nak zzz jap.Sebelum tu cuba tgk astray yg boleh berbunyi ni..ko cecah rokok dia bunyi2 sengsara..haha..lawak..ni mesti dia nak sindir para perokok..

Labels:


Posted @ [10:54 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011