No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, February 24, 2009
Saja rasa nak Update


Bila tgk pasport..kita ingat PTI.haha...betol tak?'pasport!pasport!'-Tu keja bpk aku dulu ya sebagai pak imigrasi...tapi now nak cerita kami sekelas akan pegi trip ke Kuching,Swak 5-8 Mac ni.Yek dan Musa hendak ke Miri n Brunei pula selepas tu.Takpa2..nanti ak ma anim n ujie menyusul jumpa kalian di Korea okeh!

So dear readers,ak akan berpisah dgn blog kesayangan ini dalam masa seminggu..melainkanlah Musa selaku boss bagi 'green light' utk ak balik rumah nanti bila sampai di Kuching sementara kamu 'round2' dalam masa seminggu tu..dapatlah ber'strymex' secara sakan...



Show off cop ckit...lalala...pasport telah 2.5 page penuh.Byk balik kampung byk la copnya...duitnya pun melayang beli tiket...tiap kali masuk Kuching,kena cop 'social visit'...Silalah jangan cop secara memakan ruang..sebab nak travel byk lagi neh..hohoh...




Pemberian dari hati...chewah...bukan besday pun tapi Mas bagi HP strap yg sangat yummy dan cantik ni...suka picit2 lemon tu n syg nak pakai oke...rumet pula bagi make up eye syadow tuh..TQ..TQ...(Bagi bukan ada udang di sebalik batu kan?haha)




Asyik2 pink ja...apa kata kita tukar cadar harini warna biru?Mmg betol la warna mempengaruhi mood..selalu pakai pink ja..bila try biru,mud rasa mcm tenang..bilik pun rasa bertambah comel...!lalala...




Kiut kan lelembu ni?Sapa yang tidak tergoda utk tido di atasnya?....zzzzzzz

Labels:


Posted @ [9:28 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011