No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, January 14, 2009
Tip Tap...


Tip tap...tip tap...bunyi hujan turun..rasanya minggu ni sangat bes kerana hujan sahaja sepanjang hari yg menjadikan suasana sangat kondusif utk tidur..hehe....Sekarang ni ramai orang memperkatakan ttg boikot barang Israel...so marilah kita sama2 boikot barangan tersebut..bagi saya kalau sudah terbeli tu apa boleh buat kan..so next time,bila sudah tahu ni jangan lah memandai beli barangan tersebut lagi...ok?

Hari ni cuaca sangat sejuk...bes berbaring sambil membaca buku..hehe..Ni saya sedang membaca buku jangan Tidak2 yg dipinjam dari musa.Sangat bes karya HM Tuah Iskandar. Saya bukan peminat novel tapi buku2 sebegini saya sangat suka. Boleh memberi motivasi dan semangat.Try la baca!

Tu gambar diatas berjaya diambil secara curi2 ketika warden sedang menjemur padinya...hehe..tu dua tiga minggu lepas...sekarang ni jangan harap nak jemur padi sebab selalu sahaja hujan..dulu mak saya pernah beli brown rice seperti itu...tapi seorang pun takda makan sebab tak biasa.Last2 mak saya makan sorang2..tapi brown rice tu sangat berkhasiat tau..bagus utk kecantikan muka;-)

Mmm..cuaca sejuk membuatkan otak jem...lalala...jumpa lagi nanti ya..Do drop by again!
*hugs*

Posted @ [8:26 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011