No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, January 5, 2009
Tiada Tajuk


Ingat lagi x dulu saya ckp nak beli langsir utk bilik saya? Tadaaa......! Telah berjaya membelinya di India Street...Percaya atau tidak,mak dan saya tidak sampai 30 minit pun di dalam kedai itu...tgk2...lepas tu ada 2 pilihan yg cantek..terus tak sampai 3 min mak suruh saya buat keputusan..jadi pilih yg ada pol ka dot pink dan corak epal2 kiut..hehe...yg satu lagi tu ialah corak Love n stripes..rasanya ni lagi cantek...tak menyesal lah...


Then, apa lagi perkembangan terbaru ya?mmmm...ya....saya sekarang dah ada webcam...lala....tapi webcam ni sangat jimat..sebabnya?bukan saya yg beli..en sanim yg hadiahkan utk saya..sangat kiut.Teddy Bear.Tak sangka en sanim pandai beli benda kiut sebegini memandangkan dulu saya pernah meminta beli web cam helo kiti dia kata mengarut.."org nak yg bagus,bukan kiut"..owh..ok...tak sangka dapat menda kiut dari en sanim.sangat suka walaupun rupa tedi bear tu macam perompak..pakai topi n baju stripes..hehe..tq..aisheteru!(betol ka tu?)


M...hAritu saya balik naik Plane merah (malu mau sebut air asia..hehe)...teda barang yg dibawa.Sangat ringan.baju pun sangat sikit..kepala pun pening..bagaimana mau bawa baju yg berkotak2 di asrama itu nanti?Shipping?Kontena?Kargo?(banyak duit?)..hm..ni terfikir mau jual barang..kalo mau give away...fikir juga....mmm..bolehkah?Tak apa...tunggu jalah..mana tau saya hendak jual melalui blog ini...tunggu.....!
Ok.That's all rasanya.Kali ni gambar kurang kiut kerana teda frame n elmo..guna wireless ok...jadi kena cepat2...sob...daa....jumpa lagi!!

Posted @ [12:37 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011