No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, January 19, 2009
Sehari dalam Hujung Minggu



Sesuai la dengan tajuk di atas, saya akan menceritakan hari hujung minggu di asrama yg bolehlah dikatakan best..sebab bilik sejuk, ada PC, ada CD,ada muvie, ada gem but the spoiled thing was tiada internet..herannya..tiap kali hujung minggu mesti off line.Telah try broadband di bilik ini tapi resultnya amatlah menghampakan.Baik rely on wireless FREE maktab dari brodben yg hampeh lagi slow..perkhidmatan berbayar mestilah tip top kan?
OK...berbalik kepada aktiviti hujung minggu, rasanya mula2 telah mengemas bilik sehingga bersih.Then,duduk melepak menonton CD. Oh ya, sebelum ni telah khatam cerita Coffee Prince...aiyo..tidak pahamlah mengapa begitu ramai peminat cerita ini?Totally not my taste.Ceritanya predictable dan boring.Tidak seperti Hanakimi...apa boleh buat..saya bukan jenis boleh skip story..jadi bersabarlah tgk episod2 yg berjela itu..Rate : 1 Star (or can i give half?)
Secondly, telah menonton cerita Love Guru.wah,cerita ni mmg syok gila...telah dipinjam dari siti..menjadikah hariku agak ceria..haha..lawak yg selamba tapi menjadi...anda boleh melihat sendiri Jessica Alba menari hindi dalam cerita ni...wau!mmg bes... Rate: 5 star. Sengaha tidak bagi sinopsis cerita..anda carilah cerita ni ok..tidak gempak lagi kalau sudah tau jalan cerita...betol tak?
Third, tgk cerita Twilight.I think baca novelnya maybe lagi bes dari tgk filemnya..mcm cerita ayat2 cinta..org kata baca novel lagi bes..mcm tu lah cerita ni kot...dui..so lame.Yg buat kita xited tgk cerita ni maybe semata2 kerana hunk nya sungguh HOT n heroin nya yg kiut.Mmg tu lah tarikan utk kita terus bertahan dgn cerita ni...jalan cerita mmg predictable,slow n mula2 tu agak boring..tak apalah..kasi can ...Rate: 3 Stars-because pelakonnya bermuka mantap..haha
Then ada tgk cerita house bunny..hm..suka tgk pompuan dia cantik jalah..jalan cerita pun biasa2..Rate : 3 Stars .Oh ya, would like to recommend u to watch '30 days of night'.Mmg best gila.sudah tonton dua kali dalam bas tung Ma...kalau sudah ada inform ok..hehe..mmg best cerita tu..cerita vampire...rasanya kalau tgk berulang kali pun tidak boring...full of suspence n horror..lala
Last but not least, jangan lupa menderma utk tabung Gaza.Pelancaran kutipan derma di IPGM kampus Keningau bermula hari ini..do ur part ok..?

Labels:


Posted @ [11:25 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011