No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Wednesday, January 7, 2009
Rindu



Tiba2 hari ni rasa rindu pula...rindu dengan bilik sendiri di rumah, kucen,family n makanan masakan mak-black paper beef...ah..besnya kalau rumah dekat..tentu sudah berani mati escape n berlari2 anak ke rumah....hehehe

Sekarang ni saya di bilik asrama. Percaya atau tidak,saya rasa perkara paling best di kampus ini ialah bilik asrama saya...very cozy here n i want to spent every second here-if i could.Ala,mcm dalam cerita UnFortunate Events tu-"we have to create a sanctuary of ourselves".Ya.This is my sanctuary.Saya suka bilik saya..very welcoming...sebab tu saya enjoy makan n melepak hanya di bilik saya...even waktu rehat pun saya akan ambil kesempatan balik bilik sekejap.

But don't get me wrong.Actually saya suka juga melepak bilik orang lain tapi saya takut pula menyusahkan orang.I'M not anti-social ok?Yalah kan,manatau org lain nak bersendirian,nak tido ka, berangan ka..tiba2 kita datang kaco.so not cool...mak saya pun didik saya sejak kecil jangan menyusahkan org.sebab tu seumur hidup saya tak pernahnya saya tido rumah kengkawan....aritu pun,saya nak tido umah ujie di Kinarut pun mak saya bising...katanya menyusahkan org...ok2...i get it..however,my friends,classmates,anda semua dialu-alukan ke bilik saya ok?saya sangat suka kalo kita dapat melepak sesama.As long as rumet saya belom tido sebab tak baik kan kita bising time org lain sedang tido....so tak respect rumet mcm tu...betol tak?Bolehlah kita bergosip n update hal2 terkini di kampus...hehe...so,jangan malu2 datang ke bilik saya ok?Bagi yg perempuan sahaja...yg lelaki tidak bley orait!

mm...Nasib baiklah bilik asrama ni mcm ala2 bilik saya juga.Single bed...jadi dapatlah juga sesuaikan diri...rindunya...sob.Tidak mengapa.Tahun ni saja shima.sabar oke..junior2 ku bila korang akan balik...?rindunya..teda sapa mau buat bising di sebelah tu..hehe..balik cepat k...mau minta kamu tolong minggu pengurusan pelajar juga..kami tidak larat buat bersendirian...uwuwuuwu
Ok la..saya nak sambung kerja...Ingat...life is short..buatlah apa saja asalkan tak menyusahkan org lain..hehe..bye!

Labels:


Posted @ [9:29 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011