No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, January 17, 2009


"Pagi yg gelap kini sudah cerah...lalala"- Teringat lagu dari kump Hujan tu sebab hari ni suasana sudah cerah!!yay...kelihatan ampaian di asrama hampir penuh..hari ni mcm ada semagat beramai2 mencuci kain pula..hehe...
KPLI ambilan baru hari ni secara bersungguh2 telah mencuci langsir,lap tingkap,sapu koridor n lantai, lap kipas,mop n malah ada yg scrub lantai dan mencuci lantai sehingga bersih berkilat.Jadi,suasana blok kami mcm seolah2 ada gotong royong malah blok kami berbau sangat wangi dan bole dihidu sepanjang 10km..haha.Rajin betol dorang ni.Nasib baik en Mait tiada..kalau tidak mesti byk kena marah sebab jemur langsir di koridor. Kami yg SENIOR ni pula hanya melepak dalam bilik...classmate perempuan yg lain pula telah berkonvoi ke rumah mas.My rumet n i tidak pergi kerana masa tu seakan sudah lewat..bangun lambat la ni..



Adakah anda pembaik pulih jam yg bertauliah?sebab saya ada byk jam nak dibaiki..hehe.Ganti beteri pun sama juga...lagipun di keningau ni mereka tahu tukar beteri ja tapi baiki nya tidak..so,terlambaklah bilangan jam yg tidak dapat digunakan. Seumur hidup saya pernah beli jam tangan sebanyak 2 kali ja maybe..yg lain semua telah dihadiahkan.Ni semua hadiah jam yg telah diberikan.Mmg sudah lama..tapi ada yg tahan juga.Ada juga yg rosak jadi ingin membaikinya agar boleh dipakai.
Oh ya,sebelum terlupa,Happy Chinese New Yr in advance utk kwn2 yg celebrate CNY especially dear Oi lan..(angpow lai2)hehe.IP kami cuti seminggu tapi utk balik kampung tu rasanya tidaklah..maybe stay bilik ja main2 gem...lagipun ikan puyu akan menemaniku kerana Yana akan balik Labuan.So,bebi fish nya akan ditinggalkan bersama saya selaku bebi sitter..Di bawah ni pula bunga peliharaan pada tahun lepas..tahun ni ditempatkan di toilet ja kerana hati ini sudah merajuk disebabkan satu lagi bunga daun ini telah dicuri.Sob.Jahatnya.Taulah saya balik kampung tapi jangan la ambik bunga daun saya..plus ada bebi kristal giant biru dalam tu..mmg menarik hati tapi jangan la kebas..sob2..jadi...biarlah bunga daun hepi di toilet ini ya.Biar kami jaga anda ramai2.

Aisyeh..pening pula kepala...hujan gerimis pula di luar (ni teringat lagu gerimis mengundang la pulak)hehe..ok chow..nak chat ym jap

Labels:


Posted @ [4:34 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011