No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Saturday, January 31, 2009
Now Everybody Can Fly!


Hello....

Saya suka sgt dengan sologan Air Asia 'now everybody can Fly'-Sangat simple dan mudah difahami.Terima kasih kepada air Asia..sekarang lebih ramai orang boleh melancong!hehe..Mmm..bagi yg tidak pernah keluar dari Sabah..apa kata anda pergi melancong dengan menggunakan perkhidmatan Air Asia..dapat meluaskan pemandangan dan pengetahuan bukan?Dan bagi yg dah ada pasport merah tu..jom kita ke luar negara-Bali, Jakarta ataupun ke Bandung!Hmm..bagi yg tidak pernah menaiki flight Air Asia..beginilah rupa interior airplane tersebut...


Masa saya fly haritu, saya tak bawa maskot Elmo sebaliknya saya bawa zebra pink yg Mas bagi.Elmo tinggal dengan En Sanim sekarang....jadi bodyguard dia dan spy saya..hehe.Mmg bes dan selesa fly dgn air asia ni..Lebih selesa dari Mas sebab kerusi dia PVC n interior kapal terbang juga serba baru.Lebih2 lagi haritu tak ramai orang...satu row tempat duduk tu saya punya..duduk sorang2...besnya...dapat tido baring2 lagi..lala

Oh ya, harini saya telah membaca blog Carmel..nampaknya carmel telah membuka online shopping blog dia sendiri.Jadi do visit ya bg yg kaki2 shopping online tu..Kalau nak tumpang jual barang di blog Carmel pun boleh agaknya..hehe

O.k semua..nak sambung surfing blog orang lain pula...bye!

Labels:


Posted @ [11:17 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011