No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, January 16, 2009
More CUTE items


Wahai cik pari2 silalah tunaikan permintaan hati ini...hehe..bagusnya kalo ada lampu ajaib mcm Alladin tu...walau cuma 3 wishes,sudah tentu saya akan menggunakan wish yg pertama utk memberikan saya semua cute items pink di dunia ini!lalala...Lagi2 cute items..memang kaki pink betol..Tadi tgh surfing2 terjumpalah banyak pink n cute items seperti di bawah ni le..rasanya azam tahun baru ingin menambahkan wishlist selain daripada apa yg telah di list kan..bole kan?kena kerja kuat la wahai cik syima!

1. BEG LAPTOP: Wah..ini mmg sangat sesuai dengan citarasa kerana ia polka dot pink..Beg laptop pun sudah agak usang..so mmg tiba masanya utk membeli bag laptop yg baru jika ada kelebihan duit yg mungkin dapat ditemukan setelah mengorek tanah dan terjumpa harta karun (haha) Last time terjumpa bag laptop pink-black yg amat kiut di Karamunsing.Price: RM135. Tapi tidak sekiut ini.

2. SPEAKERS : Speaker di atas sangat unik.Menyerupai beg.Di bawah pula helo kiti.Sangat anggun.Dua2 pun suka.Sedang berkira2 utk membeli speaker baru kerana yg lama ini sound nya telah pecah.Nama ja Logitech tapi haprak..Speaker Helo Kiti tu mmg idaman..jatuh cinta first time tgk di Internet.Sebab tu berasa terkejut melihatnya dijual di KK dengan harga hanya RM39.90. Selalu termimpi2.Tapi kena beli yg bagus kalo taknak insiden speaker pecah berulang..hm...nantilah.kumpul duit lebihan utk membeli speaker HK tersebut.

3. MOUSE: Wah..ini mmg tiada keperluan..Sebab warnanya pink ja jadi sangat suka.Mouse sekarang warna hitam dan Putih.Mouse sekarang juga sangat bes digunakan utk main gem..jadi teda keperluan..ni kehendak ni..


4. HANDPHONE : Ha..ni..hurm...nak masuk ketegori apa ya?*fikir sekejap*Yup!dengan yakinnya keperluan.Hehe.Sebab hp sekarang masih ok tapi chargernya telah ditukar maybe ntah..dalam 4 kali kot..(jadi yg perlunya charger ori syima,bukan hp)hehe...Teringat tauke Cina yg tidak begitu merekemenkan saya n ujie hp Helo Kiti yg dijual dikedainya sebab made In China..jujurnya.Tapi sangat kiut la..bisa menjadikan otot2 jari lebih aktif menaip sms

5. LAPTOP : Tidaklah desperate memiliki laptop baru tapi kalau ada jual laptop sebegini mmg jadi gila bayang dibuatnya.Sangat sesuai dijadikan hadiah besday yg akan datang..haha..sangat menggilai laptop ini.Tentu tuannya telah meng'costumize' laptop ini sampai jadi sebegitu rupa kan?

Tgk..kalau ditutup nampak mcm beg kan?
O.k that's all..nak sambung surfing;-p


Posted @ [11:14 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011