No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Friday, January 9, 2009
Kepingin


Kepingin?Mahukan pa pula kali ni?Hm...teringin utk memiliki patung barbie...dahulu ada juga tapi semua telah diberi kepada jiran...sayangnya koleksi barbie saya tu...rasa menyesal pula...sob..Jadi sekali lagi diulangi- 'teringin' memiliki at least satu barbie.Yang memang saya punya...adik saya ada banyak patung barbie tu...tapi bukan saya...saya nak satu plz....(ni la dilema org yg tak pandai membesar..hehe)
Tgk2 barbie di pasaraya tu sangat cantik...tapi barbie versi lama la..yang baru tu bermuka besar..sangat tidak cute..saya ingat lagi semasa zaman sekolah rendah saya, barbie ni murah.Below rm30 dapat satu barbie,2 shoes n dua extra persalinan pakaian. Saya mula minat barbie sebab iklan la ni..masa tadika- Begitulah kuat pengaruh iklan...Bila bagitau mak bpk 'nak barbie'..mak saya tak paham..dah describe semua mak bpk saya balik la dengan patung ala2 barbie..tapi tu bukan barbie...last2 saya sendiri ke pasaraya dan menjumpai barbie tersebut...dan sampai sekarang pun masih minat barbie...sek men dulu pun saya masih beli n collect barbie...mak bpk saya tak bising la sebab tu hobi berfaedah,dan tidak mengganggu org..betol tak?haha...maunya jadi mafia lagi teruk kan?

Childish?ya..byk org cakap,tapi saya tebalkan telinga...hehe...famili saya ok ja..jadi teruskan sahajalah..hehe...sekarang ada niat utk kumpul semula barbie...tapi bukan utk display..utk disimpan la.Kalo display mcm menakutkan la pula..kwang2..mau nya jadi mcm chucky dan membunuh tuannya nanti padan muka!hahaha...Actually..byk yg ingin diceritakan dan di upload tapi wireless buat hal..takpa2...dun wury..akan sentiasa berusaha update utk mereka yg setia menemani blog ini..thax for ur support...saya ada menda menarik utk kongsi dengan anda semua..tentu anda suka..tapi utk next entry lah ya?hehe..ok..chow dulu!!


Posted @ [12:51 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011