No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, January 8, 2009
Karamba!!!


My Blog:ShimapinkRibbon from the view of my PC

Hehe...tajuk di atas saja memandangkan terdapatnya suprise hari ini....Eh?apa pula suprise2 ni?ada besday ka?lalala...tidaklah...sebabnya suprise kerana hati berasa sangat gembira kerana terdapatnya kiut items utk menemani diri di bilik....jeng3....apakah benda itu?

Sabarlah dulu...hari ini ingin menceritakan kisah si Sang semut...hm..pernahkah anda berasa sangat sakit hati kepada makhuk kecil yg cumel ini? Ya. Ia berlaku kepada saya..sejak pindah bilik asrama yg baru ini...terlalu banyak semut di sini.Spray di bawah katil,dia lari pegi meja comp..sekarang, claear di meja comp dia merayap pula ke almari baju..so...apa lagi..dengan tidak sabarnya saya telah membeli 'senjata' utk semut antaranya ubat gegat dan spray Ridsect utk membunuh...Hahahaha!(ketawa yg kejam)..Selain tu byk juga nyamuk..so telah membeli tu menda diatas..Jumbo killer!yg guna letrik dan strip ala2 ganti ubat nyamuklah..bezanya dia teda asap n bau pun tidak begitu kuat...masalah nyamuk satel..ni masalah semut tak setel lagi..di manakah sarang anda?bole saya tolong pindahkan?


Kejap..belum habis lagi...apa taknya saya sakit hati..sampai laptop saya yg saya zip kemas dalam beg pun bole banyak semut, pakaian saya, dan yg paling dahsyat semut ni sanggup buat lubang pada plastik megi saya yg belum dibuka..terkejutlah..nak makan megi tiba2 banyak semut pula di dalam!Owh...nak berperang dgn saya ya?ok....bole..tgk mcm mana saya selamatkan megi saya nanti..Ingat tu utk share?Hahahaha (ketawa dgn lebey kejam)

Ok.Cukup.Berbalik kepada content perenggan pertama...lalala(tukar mood pula)Firstly, telah terjumpa cop2 yg kiut...warna pink..jadi memang sukalah jawabnya.Harganya sangat murah dan benda2 sebegini sememangnya berguna utk praktikum...cop di buku pelajar yg dapat full mark..tentu mereka suka..so, akan belajar bersungguh2 semata2 utk dapatkan cop nanti?so mantap tidak idea ini?hehehe.....(Angkat betis jika setuju!!...aw..aw)


Semalam saya telah keluar bersama en sanim.Nak tau apa?dia belikan saya rumah!!!(Byk duit en sanim ni....)hehe...tunggu..bukan rumah sebenarlah...mini toy house ja..sebelum ni saya dah ada beli rumah biru...jadi telah dibelikan rumah pink...berasa hati mcm telah dihiasi dengan ribon2 berwarna warni...mcm blog pink ribbon ni jugalah...hahaha...jadi quest saya adalah utk mengumpul 2 lagi house utk melengkapkan collections tersebut....sebab dia ada 4 collections,saya dah ada 2..jadi kena cari 2 tu lah lagi kan (e..mcm ajar makroekonomi pula-bole ganti en kadir ni....)

Ok..itu saja update utk kali ni oke...do drop by lagi..skali skala apa salahnya utarakan opinion di shout mix box tu oke...chat ka...bagitau tempat cari kiut items ka..mmg dah addict sekarang dgn barangan berwarna pink....seronoknya jika dunia kita berwarna pink!!!


*pinkyz marshmellows!*

Labels:


Posted @ [1:20 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011