No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, January 19, 2009
COBA LAH COBA...LALA


Just for a Quickie Update.....

Limau dibawah ada lah pemberian Marina…Hehe.Thx Marin..dia bagi bukan sebijik tapi 3 bijik.Jadi, perut yg sememangnya berkeroncong pun terus ngap la..semua limau sangat manis rasanya…seperti berasa di awangan apabila memakannya..hua3.Sangat sedap.Lain kali bolehlah Marin memberikan limau bali pulak..sebab lebih besar dan lebih kenyang..lala

Korang tidak rasa hairankah limau ni hanya boleh didapati during CNY?Rasanya buah limau ni benda kawalan sebab hanya dikeluarkan masa CNY ja..peliknya..jadi yg mengandung..jangan mangada2 nak mengidam buah limau kalau bukan CNY..kasihanilah suami dan femili anda ok?Isk..apa yg sy merepek ni? *hmm*


Then, ini adalah koleksi pemadam yg amat menyelerakan...harganya lupalah tapi tgk dari jauh mmg mcm cake,donat dan kuey mueh yg betullah..sangat kiut..terasa seperti ingin hadiahkan kepada collectors pemadam di luar sana..entahlah..tiba2 hari ni berasa ingin give away pula..hehe...ada juga terjumpa pemadam berbentuk kasut dan selipar di Milimewa...tapi malas belilah..kerana mendapati minat terhadap mengumpul pemadam semakin berkurangan..entahlah. Susah cari pemadam kiut maybe, tu la rasa kurang bersemangat..
Haritu kan..semasa berjalan2 di Hock Lee Centre kch...saya mendapati banyak kiut items yg dijual di sebuah kedai neh....dia guna saputangan dan kain...setakat ni tidak pernah pula terjumpa benda sebegitu di KK. Tapi pernah nampak lah benda sebegini rasanya di Shopping Complex The Terminal di Melaka kot...dia mcm ni...dia fold2 kain jadi benda makanan seperti sushi,cake dan lolipop.Kemudian bungkus elok2.Lepas tu yg dia fold mcm cupcake pun ada..mmg nampak real la...sangat jatuh hati dengan sushi tu.Nampak berselera tgk..tapi beli mcm membazir pula sebab mahal. Paling murah pun Rm 12.90 utk 2 sushi kecil...
Then semalam telah pergi ke Rakyat Superstore, kgau ;terjumpa sabun2 wangi berbentuk cake, hearts dan lolipop. Harga dalam range antara RM 1.90 - 3.90.Tapi byk yg sudah rosak..jadi tidak jadi la membeli..



Malam tadi telah menonton AJL secara beramai-ramai di blok asrama.Wah, rupanya bes tgk tv beramai2 ni mcm zaman ala2 AF dulu.hehe.Wah, mmg breath taking la performance Faizal tahir..terutamanya lagu Coba..fuhh..mcm lagu tu ditujukan kepada saya pula...mmg rasa aura k?(FYI ni bukan aura World Mawi k..yuck!)Eh, sejak bila pula ada connection dengan faizal tahir ni?aw..aw....sangat jatuh hati dengan persembahan anda...boleh rasa kebencian anda melalui lagu itu k...Love it!!!Ok..jum layan lagu Coba.....Especially 4 u!!



Cuba kau dengar Cuba kau cuba
Diam bila ku cuba Tuk berbicara dengan kamu
Pernahkah kau ada Bila ku perlu
Tuk meluahkan rasa hati
Dan bila kau bersuara Setia ku mendengar
Agar tenang kau merasa
Siapa Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain Yang bisa kau buat begitu
Dan bila Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku Itulah aku…padamu
Cuba kau lihat Cuba kau cuba
Renung ke mata aku Bila ku kaku melihatmu
Pernahkah kau ada Bila ku perlu
Tuk menyatakan rasa sakit Dalam diri
Dan bila kau perlu Setia ku menunggu
Agar senang kau merasa
Siapa Sebenarnya aku padamu
Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila Tiada lagi teman bermain
Kau pulang tuk dapatkan aku Itulah aku…padamu
Maafkan kerana aku tak pernah Terlintas tuk menulis pada mu
Salahkan ku Tak mungkin lagi aku meminta
Untuk kau mendengar.. Untuk kau melihat ke mataku
Siapa Sebenarnya aku padamu Mungkin sama dengan teman lain
Yang bisa kau buat begitu
Dan bila Tiada lagi teman bermain kau pulang tuk dapatkan aku itulah aku…padamu

Labels:


Posted @ [2:51 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011