No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, January 12, 2009


Hari Sabtu yg lalu saya telah ke Kota Kinabalu (wau...skemanya..sebut sajalah KK) utk bertemu dgn ibu bapa saya yg menghantar adik saya di Politeknik KK (Bukan Poliklinik K?). Pergi ikut bas Tung Ma jam 7 pagi dan Balik jam 4 petang.Sehari ja.Bersama En Sanim yg ingin membeli Brodban di Karamunsing...Niat utk berjumpa Adriana n Za yg tengah menshpping laptop tapi tidak kejumpaan pula..maybe sebab kami rush masa tu..yalah balik jam 4 then ada ati mau pegi One Borneo...*sorry * adriana n za...forgive us k ?

Mmg masa di Karamunsing En Sanim dan saya ala2 Explorace men survey pakej brodben paling murah...lepas tu kami chow ke One Borneo..takut tak sempat kan..hehe.Dgn adanya parents n adik saya means we have our ride to go there..nasib baik awal..jem...tu pun sempat2 sampai balik ke stesen bas...dalam jam 3.45 ptg..

Paling besnya..sudahlah jam 7 pagi tu jumpa Boi,Bon dan Coach dalam bas...balik...aik?jumpa lagi!Drg juga naik bas yg sama mcm kami...lalu assistant itu memasang Muvie best giler bertajuk ’30 Days of Night’-Cerita vampire..dan paling bes heronya mati..saya suka cerita hero yg mati sebab ni muvie mesti hero hidup ja...kalau mati barulah dramatik sikit...lainlah kalau heronya hensem...kalo mati di ending cerita sayangnya!!!Uwuwuwuuwuwu

Kesimpulannya, One Borneo tu mcm The Spring la...tidaklah sebijik tapi macam ok?Hm..tak da pa yg bes…cukupla sekali pegi…tunggu sampai dia siap bebetol la. Mesti anda hendak tahu kan perolehan saya? Hm..sempatlah beli serum Rosa T di Guardian utk stok...n patung kecik kiut...En Sanim beli Brodban ja...tidak lupa 6 donat big apple for us n 6 donat big apple for my parents n brother.


Hati juga berasa sangat gembira kerana sempat singgah di rumah makcik di KK lalu memberikan mahacoklat yg sedap n mahal...hehe..satu coklat Tubelerone n satu lagi coklat cadbury yg intinya ialah jelly,coconut n marshmellow...yum2...ditambah lagi dgn coklat coco n teddy yg diberikan oleh en sanim mmg manislah hidup saya...lalala..jangan jelest!

Ok la..i think that’s all..bubye!

Posted @ [12:17 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011