No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, January 26, 2009
DAY 3: Cuti CNY


Pernahkah anda mendengar lagu 'cinta ini membunuhku?'..Apa kata kita tukar liriknya menjadi 'keboringan ini membunuhku?'hehehe...rasanya tidak bes saja kerana tidak ada yg bising2 atau teman bercerita...bilik yg berisi di blok kamipun cuma 4 buah bilik...itupun tadi pagi ada dua kakak KPLI mengusung beg balik kampung...sob..jadi semakin sunyilah kami di sini..internet wireless pun hampeh...cuti2 ni x dapat pula..ni pun nasib baik ada broadband...jadi dapatlah surfing dan tidaklah terasa boring sangat...
Semalam (Kelmarin la tu) saya telah berjalan2 di pekan..kali ni ke Evergreen.Tempat tu agak jauh tapi kerana boring (kerana semua tempat di pekan keningau telah dijelajahi) maka Evergreen Bookstore menjadi tempat persinggahan.Sudah lama tidak menjenguk bookstore ini dan bila dah singgah mmg lamalah.Bukunya byk pilihan, tidak seperti Sandapak Bookstore di pekan..Jadi sempatlah snatch buku2 di atas..buku english Grammar,writing n composition.Ni semua utk anak murid saya, Irah yg saya ajar tuisyen tu.Jadi saya nak rekemen kepada anda sebab buku2 ni semua bagus.Mcm ada satu buku tu dia datang dgn pakej.Satu buku latih tubi grammar+composition/writing+CD semuanya dengan harga RM3.90 sahaja!.Murah kan?Cepat2 lah beli sebelum stok kehabisan sebab sudah tinggal sikit ja lagi. Then, bagi setiap pembelian,bookstore itu akan beri satu perancangan tahunan 2009 utk anda..bes kan?
Oh ya, haritu yg masa hari Sabtu, kecoh warden,pyelia asrama dan pak guard kerana ada kesan pagar kena potong dekat pintu kecil asrama kami.Mmg sebelum ni ada kecoh yg orang luar (pekerja asing) di penempatan berdekatan datang menceroboh asrama kami utk mengintai.Tapi kesahihannya belum dapat dipastikan.Ni,timbul pula cerita pagar dipotong.Tu pun saya dgr diorang kecoh.Belum lagi pastikan cerita yg sebenar.So u guys,hati2 lah.kunci pintu sepanjang masa ok?then kpd adik2 jr..jangan pakai seksi meksi sangat..tu yg memotivatekan dorang utk menceroboh tu...biar seksi dalam bilik ja..okek?
Sy nak cek tiket air asia jap.Tgk promosi tambang murah..orait..jumpa lagi!

Labels:


Posted @ [4:06 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011