No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Thursday, January 15, 2009
Bobby


Lalalala......semalam telah ke bilik pika...menyaksikan sendiri laptop fujitsunya yg dibeli dgn harga rm600...khabarnya Pika telah berjaya menjual laptopnya dgn harga rm630.Hati berasa sangat envy kerana dengan condition screen yg pecah Pika dapat menjualnya dengan harga RM 630?Ni mesti Pika ada mengayat jiwang tahap GABAN ma pekedai tu sampai berjaya menjualnya dengan harga sebegitu...betol kan pika (BaGUs Mengaku sekarang!!hahaha)....
"Pika,jika laptop anda sebegini chantek sesuai lah dgn harga rm630..ni @#$$%"
hehehe...gurau ja
Dengan laptop saya yg serba sempurna,dengan tiada kerosakan....masuk ni da 5 tahun guna (from 2004) Belum tentu ada orang nak tawarkan harga lebey tinggi dari Rm 400 tau...sob...jadi makin tua makin murah la?Bukan sepatutnya semakin antik dan mahal ka?Ei...tak paham langsung..sob

Mmm..kalau diberi peluang utk menjual laptop ini..rasanya tidak sampai hatilah..kerana banyak kenangan...Teringat masa dorang seli mempermainkan saya masa besday gara2 laptop saya inilah...kunun kata nak ganti duit tapi saya sempat berkata "ak tak mau duit...ak nak laptop ak..."hua3..lucunya bila kenang Balik...drg menipu rupanya utk kenakan si besday girl(sayalah tu)Sampai menangis dibuatnya.Ceritanya begini, drg Lee sama musa melengahkan saya di kafe sementara drg buat plan semasa besday saya.Tiba2 Marin call kata laptop saya tertumpah air lalu telah 'rosak'..saya bergegas dan rasa nak mengamuk..tapi tiba2 ternangis kerana merasakan laptop saya tiada galang gantinya..cis..tak guna punya classmates...time saya tengah nangis tu la drg jemput en Kumar n mejar yeap ke kelas...bertuah punya Classmate..punyalah malu..clap2!!..korang semua mmg pelakon harapan terbaik!huhuhu


Laptop skin yg sangat menarik hati.Sangat suka!!

Oke..cukupla tu..berbalik kepada kisah laptop..dulu saya namakan laptop saya ni bobby tau.Saya anggap ia mcm menda hidup agar boleh bercakap n manjakan dia (lalalala).Dibeli dengan duit sendiri so sebab tu appriciate lebey kot.'Bobby' telah bersama saya masa susah...time foudation yg sangat memerlukan computer. Saya ingat lagi, masa tu PC saya sangat buruk.Pandai shut down sendiri.Habis semua kerja boleh hilang sekelip mata. Saya ingat lagi time saya takda bobby, ada seorang lec pernah marah saya depan kelas sebab katanya saya buat kerja cincai.Masa tu foundation lagi.Katanya dia tak kisah ada comp atau tidak yg penting kerja tu bertaip.Saya ni menumpang PC org,taip pun lambat,so buat apa yg termampu ja.sebab tuan punya Pc pun nak guna juga.Thx to paeh..now in IP Tawau...beliau begitu baik meminjamkan PC masa saya susah n perlu sangat2..sampai sekarang saya sangat terhutang budi dengan dia (u don't know how dasperate i am at that time).U're such an angel paeh..
(takda pula gambar paeh utk dipostkan di sini..hm)
Now, saya memandai sendiri mencoztomize bobby dengan stiker2 supaya bobby nampak chantek.Saya suka lekatkan stiker timbul2 sebab bila pegang pun best. Now saya nak cari laptop skin warna pink paling mantap utk bobby...tapi setakat ini tiada yg bisa menambat hati..lagipun mahal...sob!
Ok la..kis bobby sekali.Syg Bobby...akan take care anda selagi termampu
~~~~~~~heArts~~~~~~~

Labels:


Posted @ [12:36 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011