No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, December 28, 2008
Plz!i need a makeover!!!



OLAAA!!
"Plz...i need a mkeover!!"-mungkin itu yg akan dijeritkan oleh bilik saya sekiranya ia pandai bercakap..hehe...for me...bilik tu ok..but not cozy n kawaii enough untuk melepak2 sampai tidak keluar bilik utk sehari..maklumlah, baru sebulan pindh ke sini jadi perlu lebih masa utk menjadikannya mengikut kehendak diri..


Actually, saya hendakkan bilik bewarna pink...because i like pink..tapi mak saya dengan garangnya insist tahap gaban utk mengecatnya kuning supaya compliments perabot/set katil dalam bilik yg bewarna orenlah kunun...tapi bila difikirkan balik...itukan bilik saya dan adik saya..jadi kenapa perlu cat kuning juga akhirnya?Sob....sudh terlewat...tapi saya tak kira..nanti saya ingin meletakkan rak dinding,langsir, karpet,cadar dan apa saja benda dalam bilik warna pink...ni kira mau membalas dendamlah ni...

Setakat ni saya dan adik saya berjaya meluaskan bilik jadi mata menjadi lebih luaslah..kami ada plan utk bilik ni tapi perlu badget lebih sikit la...kena buat perlahan2 la dulu...nanti,bapak saya akan buat rak yg akan dilekatkan ke dinding utk display kawaii stuff saya...jgn harap saya beli rak besa yg diletakkan di bwh kerana nescaya kazen saya akan mengambil n mem'pau kawaii stuff saya balik ke rumahnyer.NO!NO!NO! Sori, i won't let it happen..saya rela menguncikan bilik biarlah tiada siapa boleh masuk..haha..pergi duduk bilik lain diam2 oke?

Oh ya..the green curtain have tu go...bukan sebab ia tidak chantek..tapi sebab saya mau ia berwarna pink...nanti mak kata boleh cari kain murah di India Street!!yay!saya tak sabar menukarkannya menjadi warna pink...begitu juga meja yg akan saya buat alas pink juga..apalagi...rasa nak letak karpet pink...ada jumpa yg sesuai..tapi tunggu sale la...baru beli karpet tu..hua3.susun atur perabot pun perlu diubah sikit2...utk jadikannya lebih sesuai seperti bilik kami sebelum ini..
So,wait n see mcm mna perubahannya nanti k?
*lots of love*

Posted @ [12:31 AM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011