No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Tuesday, December 30, 2008
Menghitung Hari


Menghitung hari utk apa ya?Semestinya dalam mengira jam utk ke tahun baru!!Hepi tahun baru 2009!Apa azam tahun baru kali ni?



Sebelum cuti yg lalu sempat juga kami sambut besday Lee dan meraikan zek n epi yg telah berkahwin...so,kawan2 lain ada yg mau kahwinkah tahun ni?hehe...jangan lupa jemput k?




Tak lama lagi sudah ingin balik...mcm mana ya keningau sekarang?Rindunya suasana di sana...selama saya di sini..maybe kerana cuacalah...saya berperang dgn Jerawat.mmm..susahnya..nasib baik ada Serum Rosa T yg berjaya menghilangkan jerawat saya.Benarlah org ckp ni serum magic...sebab letak semalam ja,esk paginya dah hilang semua jerawat.Tapi itu utk sayalah...org lain tak tau pula..

M..hari ni tak ada rancangan jalan2...duduk di rumah sahaja...gembiralah sebab sebelum balik byk benda saya plan menjadi dan telah dilaksanakan.Antaranya,saya telah siap mengemas stor di rumah.Semua beres...Kali ni balik saya tak plan utk bawak balik apa2.Beg perlulah dirigankan seringan2 nya.Malah kalo boleh nak balik sehelai sepinggang.hehe.Jadi kengkawan,no ole2 for u all this time...next time lah ya?

Bercakap pasal 2008 ni, kenangan paling pahit rasanya bila ilang kucen saya si puteh.tiba2 ja dia lemah then tak mau makan.All in one day.Tak sampai hati saya tgk dia sakit.Saya peluk kasi panas badan dia sebab badan dia mula lemah dan sejuk.Tapi puteh pergi juga...mak putih pun tak balik2. Entah di mana dia sekarang.Putih cari mak dia kot.Tu dia rindu.Mcm kata en Sanim,Binatang pun ada instict.En sanim sayang kucen...n saya sayang semua org yg sayang kucen....(Eh,apa pula ni?)Silakan minum dulu en sanim k?Slruppppppp


Ok, sebagai penutup tirai saya nak meng show-off kan dapatan saya aritu.Kitchen ware ni ala2 silverware yg buat saya jatuh hati.Memandangkan harganya yg murah...saya kebas la...nanti bila rak dah siap..saya akan display dalam tray....mantap tak?





Ok la...That's All..tulis panjang2 pun mesti anda skip baca kan?hehe...Bon Voyage!

Posted @ [11:35 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011