No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Sunday, December 28, 2008
Kawaiiness!


Rasanya belum terlewat lagi kan utk saya mengucapkn selamat hari xmas!"We wish u a merri x'mas n a hepi new year!!!"....


Nah ambil kad krismas pink ni dan pergi main jauh2...hehe..sangatlah kiutnya pink pop out card ni.Murah ja,boleh dijumpai di kedai one stop berhampiran (promosi nampak??)Selain kad ni saya beli kad pop out mickey mouse juga...yg lain semua utk krismas..buat apa byk2?saya tidak tahu nak kirimkan kepada siapa kelak...so, jangan membazir oke?

Hari ni saya pergi kenduri kahwin di jlan rubber road...pengantin lelakinya doktor.baru berusia 21 thun.Pengantin perempuannya pula baru 20 tahun-tgh tunggu result STPM.Punyalah sama cantik sama padan.Mereka pakai baju pengantin warna coklat-compliments their fair complexion...chewah..pengantin pompuan tu mmg chanteklah...uwuwuwu..muda2 dah kawen...kita ni bila lagi??

Aritu...jalan punya jalan...terjumpalah biskut mirror di the spring...dia ada mcm2-ada biskut mirror besar,kecil,coklat miror dan mcm2 lagilah....mirror tu sama dgn cik ujie punya...tapi saya tidak berniat utk membeli apa yg cik ujie ada tapi hati mahu benda yg sama...hehe(tak salahkan ujie?)benda rare mcm tu apalagi kalo kiut mmg susah utk dilepaskan begitu sahaja...then,saya ada beli mirror juga...warna pink...tapi bila buka ada gambar patung blythe di dalam...sangat cantek dan kiut..lepas tu ada mirror bunga2....jadi byklah miror saya tahun ni...lalala....



oh ya,lupa pula utk memperkenalkan bebi elmo yg akan menjadi maskot utk blogspot shima pink ribbon ni...jadi beliau akan menjadi duta dan menyibuk dalam setiap entry or mungkin gambar2 dlam blogspot ini...jadi ini akan menambahkan lagi kawaiiness entry2 yg kan datang...

Ok...elmo dah penat..kami nak bersantai n berjemur 'tanning'kan diri dulu..huhuhu...*bye*

Labels:


Posted @ [2:52 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011