No right clicking here.Don’t want any rippers to be ripping.Want codes/pics/anything?Just ASK.
<body>
Life is a journey, not a destination...

ShimaPinkRibbon.Blogspot.Com
~

Monday, December 29, 2008


Gambar di atas ialah mukadimah kita utk hari ni...actually,tu ialah kenangan saya iaitu hasil utk ximent seni saya...mempersembahkan....karya Shima!hehehe...saya bangga tau..sebab saya bukan orang seni..kalo Guru seni saya tgk hasil seni ni..tentu dia terharu hingga menangis dan berdarah idung..sebab ni kira satu pencapaian tahap baru saya terhadap seni kerana berjaya membuatnya dengan kemas!BRAVO!ok..ok dah.Stop...Plz Proceed..

Apa yang anda buat sementara menunggu keputusan peperiksaan SPM/STPM?Kalo saya dulu kerja part time la...kalo kazen saya pula,cuti2 ni dia menjual burger..lokasinya?Hanyalah di depan rumahnya.besnya...Jadi kazen saya bolehlah bersenang lenang di dalam rumah,thk tv,baring2 dulu..dan kalo ada org hendak membeli burger,beliau akan keluar rumah dgn senang hati...lalala...bila burger habis, sorong ja stall burger ke dalam rumah..seronok kan?

Jadi?apalagi?Marilah kita sama2 memberikan sokongan padu terhadap kazen saya yg menjual burger...lagipun itukan satu perkara yg berfaedah?Burgernya memang sedap...saya ckp begitu bukan sebab kazen sy yg jual burger,tapi mmg rasanya sedap (yum..yum..).Untuk mendapatkan burger ini...anda bolehlah ke Heritage garden...Lot 2 di jalan Tunku Abdul Rahman...dulu kazen saya jual dekat Mita Cake House Heritage Garden tu tapi sekarang dah pindah di depan rumah beliau sendiri...hehe..jangan lupa beli ya?


Hmmm..seperti biasa...hari ni aktiviti bershopping itu semestinya wajib.Kali ni kami pergi India Street pula..beli tudung sekolah adik saya...niat nak beli kain langsir (seperti yg dikatakan sebelum ini)tapi cuaca panas bangat.Tak sampai sejam kami dah blah.Tentu anda tertanya2 apa pula saya beli kali ni?Jeng3....saya sempat juga sambar bag kawaii warna pink ni.Mmg dah lama saya berniat nak beli printed bag tapi bag saya tu masih ada dan elok lagi..tak mau

membazir..tiba2 adik saya minta bag saya tu,jadi ini merupakan alasan yg baik utk membeli bag..lalala...

Lepas tu kami pergi Bolevard...Karpet idaman saya warna pink hanya sale 10% ja..tak mau la...kalo 90% potongan harga ka mmg saya beli...(adakah?).Jadi tidaklah membeli apa2 melainkan deodarant Rexona yg offer 2 bottles dengan harga rm9.88.Dapatlah saya bagi satu deodorant utk adik pompuan saya.mesti dia hepi.

O.k la...nak chow dulu..tulis pendek2 ja k..*adios!*


Posted @ [7:58 PM]


♥AHLAN WAHSALAN
HELLO

Welcome!
Spy comel \(^-^)/ ke..



♥ Chats
Leave A Massage!;-)


♥ Sweet EsCape!
GOODBYE!

♦ Click Here <---Jom Skodeng SINI!♦

♥ Memories
my previous posts

December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
June 2011
July 2011
August 2011
September 2011
October 2011
November 2011
December 2011
January 2012
February 2012
April 2012
May 2012
June 2012
July 2012
October 2012
November 2012
December 2012
January 2013
April 2013

♥ Credits
clap!clap! :)

Designer : zahirah-
Basecode : Jas.miine-
Inspiration : Agnes
Materials : Lovecandied
Cursor : Dorischu
Hosters : Blogger,Photobucket,Blogskins


♥THE MRS. BLOGGER
SESI BERKENALAN DENGAN TUAN BELOG

S.H.I.M.A
Married.LEO.Kuching,Sarawak.Teacher.Pure Malaysian.
italic bold underline strikeout


♥ TIED THE KNOT!
THE COUPLE

Merisik :15 JANUARI 2011
Bertunang :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Nikah :17 SEPT 2011 @ 19 SHAWAL 1423H
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
Lilypie Angel and 

Memorial tickers
♥ WEDDING THEME
WEDDING BY COLOURS


AKAD NIKAH
GREY
16th SEPT 2011
PINK AND WHITE
AKAD NIKAH & BERLULUT
16th SEPT 2011
CREAM , GOLD AND IVORY
SANDING
17th SEPT 2011
RED
MAJLIS BERTANDANG
26th NOV 2011